НАЧАЛО Алткойни

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

май 16, 2022 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Токенът LUNA е загубил близо 100% от стойността си през последните седем дни.

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните седем дни. 

Циркулиращото количество LUNA беше приблизително 342 милиона преди седем дни, според данни, споделени от крипто анализатора Али Мартинес. 

Досега циркулиращото предлагане се е увеличило с 6.18 милиарда, което доведе до общо 6,531,899,614,602 LUNA.

Токенът LUNA се срина почти до нула през последната седмица, докато стабилната монета UST напълно загуби своята фиксация, като в момента се търгува на $0.12. Токенът LUNA е загубил 100% от стойността си през последните седем дни, задействайки създаването на още монети. Към момента на публикуването LUNA се търгуваше на $0.000219.

През уикенда До Куон, основателят на Terraform Labs, предложи “План за възраждане на екосистемата на Terra” в публикация на форум, свързан с Terra. Идеята му е да се направи рестарт на целия блокчейн на Terra, като собствеността в мрежата се разпределя изцяло на UST и притежателите на LUNA чрез 1 милиард нови токени. Изпълнителният директор също така призна, че екосистемата на Terra се е сринала напълно.

Четиридесет процента от новите токени ще бъдат разпределени на притежателите на LUNA, които са притежавали токени преди събитието за премахване на обвързване, като други 40% ще бъдат разпределени пропорционално на притежателите на UST. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

Останалите 20% ще бъдат разпределени между притежателите на LUNA, които държаха в края на спирането на веригата, и общностния пул, който ще се използва за финансиране на бъдещо развитие на екосистемата.

С този подход Куон се надява да насърчи съществуващите членове да останат въпреки провала на проекта. Стабилната монета UST на Terra, която трябваше да бъде обвързана с долара, загива през последната седмица, унищожавайки стойност еквивалентна на милиарди долари.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини