НАЧАЛО Алткойни

Чарлз Хоскинсън отправи язвителни критики към Етериум Класик

септември 7, 2022 14:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чарлз Хоскинсън отправи язвителни критики към Етериум Класик

Критикувайки Етериум Класик, Хоскинсън препоръча алтернатива на поддръжниците на доказателството за работа.

Критиките на Хоскинсън

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън заяви, че Етериум Класик (ETC) е “мъртъв проект без цел или убедителни аргументи да съществува”.

Той каза това в отговор на обвиненията, че иска да експлоатира ETC миньорите. Един от поддръжниците на алткойна в Twitter обвини Хоскинсън, че се опитва да “издои” мрежата, след като той предложи 20% данък за миньорите.

Наскоро Хоскинсън предложи децентрализиран касов протокол и препоръча създаването на фонд за развитие на ETC. Предложението би променило разпределението на възнагражденията за блоковете на ETC, като част от възнаграждението ще отива за децентрализирания касов протокол.

Миньорите на ETC отхвърлиха тази идея, тъй като тя щеше да намали техните възнаграждения.

Сега, когато един потребител напомни за идеята в критиката си към Хоскинсън, основателят на Cardano изясни нещата и отправи критики към ETC.

Според Хоскинсън “фондът за устойчиво развитие” е бил интерпретиран като “данък за миньорите”, като добави, че “ETC все още ми навява тъга за това, което можеше да бъде”.

Позицията на Хоскинсън по отношение на ETC не е съвсем изненадваща, като се има предвид навика му да критикува други блокчейн мрежи. Основателят на Cardano по-рано сравни Solana (SOL) със стара конзола на Nintendo.

Какво предлага Хоскинсън?

Чарлз Хоскинсън препоръча блокчейна Ergo (ERG) за потребителите на доказателство на работа, като заяви, че това е “една от малкото монети в пространството на PoW, която все още е иновативна и има страхотна общност”.

Според уебсайта на проекта блокчейн мрежата е децентрализирана платформа за смарт договори, която гарантира икономическата свобода на обикновените хора.

Междувременно PoW мрежата призова миньорите на Етериум да се насочат към нейния блокчейн, след като ETH мигрира към доказателство за залог.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Федералният резерв предупреждава за рисковете на дигиталните активи


Какво се случва с Етериум Класик?

Няколко криптофирми, като Grayscale и гиганта в минното дело AntPool са направили значителни инвестиции в мрежата.

Управляваните от Grayscale активи на Етериум Класик тръста са около $490 милиона, докато AntPool инвестира $10 милиона в подкрепа на екосистемата на блокчейн мрежата.

Освен това основателят на Етериум (ETH) Виталик Бутерин призова миньорите да мигрират към ETC, защото това е добра верига с “гостоприемна общност”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Arbitrum води по дневни транзакции, а Етериум изостава

Употребата на Arbitrum (ARB) нарасна, след като решението за мащабиране от втори слой разпредели 12.75% от токените си чрез airdrop.

март 24, 2023 22:00 1 мин. четене