НАЧАЛО Алткойни

Chainlink (LINK): Китовете трупат огромни количества за отрицателно време

октомври 19, 2023 18:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK): Китовете трупат огромни количества за отрицателно време

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи за все по-голямо натрупване на местния актив на Chainlink, LINK, от големи портфейли.

Адреси, притежаващи между 100,000 и 1 милион LINK, са натрупали криптоактив на стойност приблизително $38.5 милиона през последната седмица.

През последния месец големите притежатели са придобили LINK на обща стойност $121 милиона според данни от IntoTheBlock, друга платформа за крипто анализ.

Известният криптоаналитик Майкъл ван де Поуп изрази оптимизъм по отношение на текущата траектория на Chainlink, като предположи, че неотдавнашните корекции, които доведоха до спад на цената на LINK с около 10% от нейния връх от $8.23 в края на септември, не бива да притесняват прекомерно търговците.

Ван де Поуп смята, че ако Chainlink поддържа ценово ниво над $6.70 до $7, пробивът нагоре е неизбежен, което потенциално може да изведе актива от настоящия му диапазон.

Освен това друг анализатор, познат като “Altcoin Sherpa” отбеляза, че LINK остава в диапазона на натрупване в продължение на повече от 500 дни, като очаква, че активът “ще претърпи значителен ръст” в някакъв момент.

Към момента на писане на статията LINK се търгува на цена от $7.20, като през последните 30 дни стойността му се е увеличила с повече от 20%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

3 криптовалути, които да избягвате в близкото бъдеще

На фона на признаците, подсказващи предстоящ скок на цените на алткойните, търговците гледат към потенциални печалби, но това носи и риск. 

декември 2, 2023 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.