НАЧАЛО Други

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Изпълнителният директор на Coinbase Брайън Армстронг подробно описва нов списък с прогнози за Биткойн и крипто индустрията като цяло.

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.


В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:


Олаф Карлсън-Уи и Баладжи Шринивасан изчисляват, че при цена от $200,000 за Биткойн, повече от половината милиардери в света ще бъдат от криптовалута. Независимо дали смятате, че това е нещо добро или лошо, това означава, че през 2020-те години ще има повече про-технологични хора с достъп до големи количества капитал.

Предполага се, че това ще увеличи размера на инвестициите, направени в науката и технологиите, и мисля, че ще видим повече крипто хора, които се обръщат към филантропията.


Ръководителят на крипто борсата също направи няколко други прогнози за това къде вижда пространството за цифрови активи през следващите години. Основните прозрения включват:


  1. Правителствата и институциите ще се преместят в пространството на криптовалутите по голям начин”, като създадат цифрови валути на централните банки (CBDC).
  2. Съображенията за поверителност ще отразяват начина, по който интернет се премести от HTTP към защитени протоколи на HTTPS.
  3. Пазарите ще узреят, докато децентрализираното финансиране (DeFi) расте независимо.


Армстронг отбелязва, че предстои преход от спекулациите към полезни приложения в ежедневието на хората.


“Чрез прехода на криптовалутата от средство основно за търговия и спекулации към ползата в реалния свят, 2020-те ще видят огромно увеличение на броя на хората, които държат и използват криптовалута, и ще започнат наистина да [да променят] глобалната икономическа свобода.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Меме токен, скочил с над 8,000,000% тази година, е изброен на Coinbase

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на PayPal съжалява, че не е инвестирал повече в Биткойн

Тийл говори за криптовалутите, централни банки и изкуствения интелект (AI) по време на интервю в Маями, организирано от политически мозъчен тръст Lincoln Network, съобщи Bloomberg на 20-ти октомври."Т...
ОКТ. 22, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света