НАЧАЛО Алткойни

Цената на Worldcoin (WLD) се срина с 14% – китовете разпродават

14.05.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Worldcoin (WLD) се срина с 14% – китовете разпродават

През последните 24 часа WLD, криптовалутата, свързана с инициативата за сканиране на ириса на Сам Алтман, Worldcoin, отбеляза рязък спад от близо 14%, достигайки $5.06.

Едновременно с това дневният му обем на търговия скочи с 80% до $644 милиона. През седмицата стойността на WLD се срина с 14%.

Движенията на китове в екосистемата на Worldcoin показват значителни трансфери на токени към борси, намеквайки за склонност към продажба, а не към задържане. Според данни от LookonChain, кит е разтоварил 624,479 WLD токена на стойност $3.33 милиона на Binance, понасяйки потенциална загуба от $50,000.

Стратегията на Worldcoin за наводняване на пазара с нови токени има за цел да разшири разпространението и полезността, но стимулира натиска за продажби. Има загриженост сред участниците на пазара, че тази стратегия се отклонява от първоначалната цел на Worldcoin за насърчаване на универсален основен доход.

Последните дискусии сред наблюдателите на пазара подчертават липсата на връзка между Сам Алтман и Worldcoin, като някои предполагат, че Worldcoin се отдалечава от своята връзка с OpenAI. Междувременно анализатори като Алекс Крюгер съветват да не държите WLD.

В други разработки Worldcoin разширява услугите си за проверка на самоличност до Лима, Перу, позволявайки на жителите на възраст над 18 години да потвърдят самоличността си онлайн.

Въпреки негативните настроения, някои анализатори виждат потенциален възход за WLD, посочвайки възходящ пробив и възможност за скок до $18, ако нивата на подкрепа се задържат.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.