НАЧАЛО Алткойни

Цената на Worldcoin скочи с близо 50% след завръщането на Сам Алтман към OpenAI

10.03.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Worldcoin скочи с близо 50% след завръщането на Сам Алтман към OpenAI

След завръщането на Сам Алтман в OpenAI, Worldcoin (WLD) отбеляза забележителен скок в цената си, която се покачи с впечатляващите 50%.

Този скок, който съвпада с новините за повторното назначаване на Алтман от 9 март, предполага възможна връзка между неговото лидерство и доверието на инвеститорите в перспективите на Worldcoin.

Въпреки че точната връзка между завръщането на Алтман и представянето на Worldcoin остава спекулативна, моментът е доста интересен. Цената на криптовалутата се покачи до $10.57, отбелязвайки значително увеличение на обема на търговията до $1.35 милиарда в рамките на един ден.

През изминалата седмица Worldcoin отбеляза значителен ръст от 17%, придружен от изключителен месечен ръст от близо 270%. Подобно бързо поскъпване подчертава нарастващия инвеститорски интерес и вероятно отразява по-широкия оптимизъм в технологичната общност по отношение на инициативите, свързани с OpenAI.

Въпреки това, на фона на този скок, остават въпроси относно устойчивостта на ценовата траектория на Worldcoin и основните фактори, движещи този изключителен растеж. Влиянието на Алтман и ролята на OpenAI в оформянето на наратива за начинанията, свързани с изкуствения интелект, може да продължат да оказват влияние върху пазарните нагласи, подчертавайки взаимовръзката между технологичния напредък и финансовите пазари в днешния дигиталния пейзаж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.