НАЧАЛО Алткойни

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

23.02.2024 7:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

Али посочва, че MATIC преминава през фаза на консолидация в рамките на това, което се определя като многогодишен симетричен триъгълен модел. Този модел, както е описан, загатва за възможността за предстоящ пробив, който потенциално може да доведе до значителен скок в стойността на MATIC, оценяван на около 90%.

Прозренията на Али, споделени чрез социалните медии, хвърлят светлина върху оптимистичните перспективи за Polygon от дългосрочна гледна точка, като подчертават последователното присъствие на този симетричен триъгълен модел в продължение на няколко години.

По-нататък той обяснява, че симетричният триъгълник се формира в резултат на това, че цената отбелязва по-ниски върхове и по-високи дъна, като по този начин образува сближаващи се линии на тренда. Този модел често се тълкува като период на несигурност на пазара, в който нито купувачите, нито продавачите имат ясно изразено предимство. Неутралността на този модел се запазва, докато не настъпи пробив, който обикновено се случва, когато цената достигне върха на триъгълника или когато линиите на тренда се пресекат.

Според анализа на Али ключовият праг за MATIC се състои в поддържането на затваряне над $0.96, което потенциално бележи началото на бича фаза, с прогнозна целева цена от $1.73. Ако този сценарий за пробив се развие, това би означавало впечатляващо увеличение от 89.56 % спрямо настоящата оценка.

Що се отнася до последните събития, Polygon пусна Polygon ID Release 6, отбелязвайки значителен етап в пътя си към превръщането си в широкоприето решение за дигитална идентичност. По-специално, тази версия въвежда динамични пълномощия – протокол в съответствие със стандартите на W3C, който позволява автоматично подновяване на пълномощията с изтекъл срок директно от портфейлите на потребителите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.