НАЧАЛО Алткойни

Цената на меме криптовалутата Dogwifhat скочи с 25% на фона на пазарната корекция

25.03.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на меме криптовалутата Dogwifhat скочи с 25% на фона на пазарната корекция

Наскоро меме монетите, базирани на Solana, се сблъскаха с бурни води, изправени пред значителни предизвикателства на фона на по-широка пазарна корекция.

Известни със своя спекулативен характер и характеризиращи се с волатилност, тези монети се борят да поддържат инерцията си на фона на колебанията на пазара. Въпреки това, на фона на тези сътресения, се появи един интересен участник: Dogwifhat (WIF).

Неотдавнашното представяне на Dogwifhat (WIF) се разви на фона на динамични пазарни движения, белязани от колебания и бързи промени в настроенията. Първоначално WIF преживя слаба активност, като временно забави бичата си траектория поради мечата корекция в по-широкото пространство на криптовалутите. Въпреки това, подкрепен от възобновения пазарен оптимизъм и по-широкото възстановяване на световния крипто пазар, WIF бързо се възстанови, като рязко увеличи стойността си и възстанови загубените позиции.

По последни налични данни WIF се търгува на цена от приблизително $2.68 към момента на писане на статията, със стабилен 24-часов обем на търговия от $597 милиона. Тези цифри не само подчертават повишения интерес и активност към монетата, но и отразяват подновеното доверие на инвеститорите в нейния потенциал за бъдещ растеж. Нещо повече, способността на WIF да запази позицията си над критичната граница от $2 сигнализира за доверието на инвеститорите, което предполага бичи перспективи за монетата на фона на продължаващата пазарна волатилност.

Техническите индикатори, като например “челюстта на Алигатора” и индексът на паричните потоци (Money Flow Index – MFI), предлагат ценна информация за пазарната динамика и настроенията на инвеститорите, служейки като основни инструменти за търговците и анализаторите. В случая с WIF тези индикатори рисуват предпазливо оптимистична картина, подсказвайки възможността за възходяща тенденция в ценовата траектория на монетата.

Въпреки това е от съществено значение да се проявява предпазливост на фона на сегашното пазарно изобилие, за което свидетелстват високите стойности на индекса на паричните потоци (Money Flow Index – MFI). Въпреки че повишените стойности на MFI предполагат състояние на свръх купен актив и потенциал за по-нататъшно поскъпване, те също така пораждат опасения за обръщане на пазара.

В перспектива WIF се стреми да преодолее ключови нива на съпротива, като целите са определени на $2.75, $3 и $3.56. Преодоляването на тези бариери може да проправи пътя към устойчив растеж и потенциално да изстреля WIF към нови върхове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

23.04.2024 13:30 1 мин. четене

Алткойн, който може да има огромен потенциал този пазарен цикъл

Известен трейдър е идентифицирал проект за игри на Етериум (ETH), който потенциално може да повтори успеха на Axie Infinity (AXS) в този пазарен цикъл.

23.04.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.