НАЧАЛО Алткойни

Цената на Injective (INJ) скочи с 15% преди масово изгаряне на токени

ноември 30, 2022 13:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Injective (INJ) скочи с 15% преди масово изгаряне на токени

Екипът на Injective обяви, че пет милиона INJ ще бъдат изгорени завинаги. Очаква се това да се случи днес в 15:00 ч. българско време, а цената на токена реагира положително на новината, движейки се нагоре.

След новината за изгарянето на токените цената на Injective (INJ) проби краткосрочната линия на съпротива.

Стойността на INJ прави опити да възстанови възходящата линия на подкрепа, от която се откъсна на 19 ноември. Постигането на това би накарало и RSI да се повиши над 50, което е още един бичи признак.

Смята се, че в такъв случай най-близката зона на съпротива би била при $2 на нивото на фиб корекция от 0.382. От друга страна, отхвърляне от нивото би го потвърдило като съпротива, а това може да доведе цената на INJ до ново годишно дъно.

Краткосрочен пробив подкрепя възстановяването

Краткосрочната двучасова графика подкрепя продължаването на възходящото движение към поне $2. Цената на INJ проби от низходящата линия на съпротива на 30 ноемрви и сега е в процес на потвърждаването ѝ като подкрепа.

Ако INJ успее да пробие над нивото на съпротива от $2, следващата важна съпротива ще бъде на $2.40, която е на фиб нивото на корекция от 0.618.

Какъв е дългосрочният ценови тренд на Injective?

Въпреки относителните бичи настроения от краткосрочните времеви рамки, повишението от юни насам все още изглежда мечо. Основната причина за това е, че цялото повишение наподобява А-В-С корективна структура. Освен това последвалият рязък спад (подчертан на графиката) изглежда като импулс.

В резултат на това най-вероятното движение е корективно увеличение към $2.4 преди пробив до нови дъна. Движението би могло да бъде по-краткосрочна версия на предходното повишение.

Повишение на цената над зоната на съпротива от $2.4 би допринесло в голяма степен за обезсилване на мечата ценова прогноза на Injectiv.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене

Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

SingularityNET, проект, базиран на Етериум и насочен към изкуствения интелект (ИИ), отбеляза забележителен растеж.

февруари 6, 2023 13:25 2 мин. четене