НАЧАЛО Алткойни

Цената на Injective (INJ) скочи с 15% преди масово изгаряне на токени

ноември 30, 2022 13:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Injective (INJ) скочи с 15% преди масово изгаряне на токени

Екипът на Injective обяви, че пет милиона INJ ще бъдат изгорени завинаги. Очаква се това да се случи днес в 15:00 ч. българско време, а цената на токена реагира положително на новината, движейки се нагоре.

След новината за изгарянето на токените цената на Injective (INJ) проби краткосрочната линия на съпротива.

Стойността на INJ прави опити да възстанови възходящата линия на подкрепа, от която се откъсна на 19 ноември. Постигането на това би накарало и RSI да се повиши над 50, което е още един бичи признак.

Смята се, че в такъв случай най-близката зона на съпротива би била при $2 на нивото на фиб корекция от 0.382. От друга страна, отхвърляне от нивото би го потвърдило като съпротива, а това може да доведе цената на INJ до ново годишно дъно.

Краткосрочен пробив подкрепя възстановяването

Краткосрочната двучасова графика подкрепя продължаването на възходящото движение към поне $2. Цената на INJ проби от низходящата линия на съпротива на 30 ноемрви и сега е в процес на потвърждаването ѝ като подкрепа.

Ако INJ успее да пробие над нивото на съпротива от $2, следващата важна съпротива ще бъде на $2.40, която е на фиб нивото на корекция от 0.618.

Какъв е дългосрочният ценови тренд на Injective?

Въпреки относителните бичи настроения от краткосрочните времеви рамки, повишението от юни насам все още изглежда мечо. Основната причина за това е, че цялото повишение наподобява А-В-С корективна структура. Освен това последвалият рязък спад (подчертан на графиката) изглежда като импулс.

В резултат на това най-вероятното движение е корективно увеличение към $2.4 преди пробив до нови дъна. Движението би могло да бъде по-краткосрочна версия на предходното повишение.

Повишение на цената над зоната на съпротива от $2.4 би допринесло в голяма степен за обезсилване на мечата ценова прогноза на Injectiv.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.