Home

Цената на Injective (INJ) скочи с 15% преди масово изгаряне на токени

30.11.2022 13:15 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Injective (INJ) скочи с 15% преди масово изгаряне на токени

Екипът на Injective обяви, че пет милиона INJ ще бъдат изгорени завинаги. Очаква се това да се случи днес в 15:00 ч. българско време, а цената на токена реагира положително на новината, движейки се нагоре.

След новината за изгарянето на токените цената на Injective (INJ) проби краткосрочната линия на съпротива.

Стойността на INJ прави опити да възстанови възходящата линия на подкрепа, от която се откъсна на 19 ноември. Постигането на това би накарало и RSI да се повиши над 50, което е още един бичи признак.

Смята се, че в такъв случай най-близката зона на съпротива би била при $2 на нивото на фиб корекция от 0.382. От друга страна, отхвърляне от нивото би го потвърдило като съпротива, а това може да доведе цената на INJ до ново годишно дъно.

Краткосрочен пробив подкрепя възстановяването

Краткосрочната двучасова графика подкрепя продължаването на възходящото движение към поне $2. Цената на INJ проби от низходящата линия на съпротива на 30 ноемрви и сега е в процес на потвърждаването ѝ като подкрепа.

Ако INJ успее да пробие над нивото на съпротива от $2, следващата важна съпротива ще бъде на $2.40, която е на фиб нивото на корекция от 0.618.

Какъв е дългосрочният ценови тренд на Injective?

Въпреки относителните бичи настроения от краткосрочните времеви рамки, повишението от юни насам все още изглежда мечо. Основната причина за това е, че цялото повишение наподобява А-В-С корективна структура. Освен това последвалият рязък спад (подчертан на графиката) изглежда като импулс.

В резултат на това най-вероятното движение е корективно увеличение към $2.4 преди пробив до нови дъна. Движението би могло да бъде по-краткосрочна версия на предходното повишение.

Повишение на цената над зоната на съпротива от $2.4 би допринесло в голяма степен за обезсилване на мечата ценова прогноза на Injectiv.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Всички стари криптовалути ще се появят на Уолстрийт според експерт

По време на участието си в предаването Squawk Box на CNBC крипто експертът Антъни Помплиано сподели прозренията си за потенциалния приток на средства в спот Етериум ETF.

23.07.2024 18:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.