НАЧАЛО Алткойни

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

08.12.2023 14:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

Макар и след пробива на Биткойн (BTC) да нямаше особени промени при цената на Cardano, сега ADA показва силен възходящ тренд.

Към момента на писане на статията цената на ADA е $0.52 след като скочи с 18% в рамките на последните 24 часа и има обем на търговия от близо $920 милилона.

Само през последната седмица ADA се изстреля с над 35%, достигайки връх, който не е наблюдаван от септември 2022 година.

Еднодневният технически анализ на TradingView също показва бичите настроения – обобщението и пълзящите средни сочат към “силна покупка” със съответно 17 и 14 сигнала. Осцилаторите показват “неутрална” позиция с 6 сигнала.

Нивото от $0.50 беше изключително важна съпротива, която ако се превърне в ниво на подкрепа, можем да станем свидетели на още печалби.

Междувременно ADA постепенно се изкачва в DeFi класацията, тъй като TVL (общата заключена стойност) в рамките на екосистемата наближава $340 милиона, превръщайки Cardano в 11-ия по големина блокчейн в света. Ако тенденцията се запази, Cardano скоро може да стане 10-ата по големина верига.

Настоящата инерция на Cardano в DeFi пространството се води от водещи децентрализирани приложения като MuesliSwap, Liquid, MinSwap и Indigo.

Откритият интерес към фючърсите на Cardano също се е увеличил стабилно, като тази седмица възлиза на почти $200 милиона, което е най-ниското ниво от началото на годината досега. Откритият интерес към фючърсите също е съществен показател, който показва положително движение за Cardano.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.