НАЧАЛО Биткойн

Цената на Биткойн ще се удвоява всяка година – Pantera Capital

октомври 7, 2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн ще се удвоява всяка година – Pantera Capital

Дан Морхед, главен изпълнителен директор на Pantera Capital, смята, че сравнително слабите резултати на Биткойн (BTC) през последните две години са само временно отклонение от по-широката траектория на растеж на тази водеща криптовалута.

В неотдавнашно интервю за CNBC Морхед изрази мнение, че очаква BTC скоро да възобнови впечатляващите си ценови скокове.

Той заяви:

Биткойн демонстрира 14-годишна тенденция на годишен ръст от 145%. Това служи за моя обща прогноза. Той ще възобнови тази траектория, като удвоява стойността си или повече всяка година.

Според Морхед в момента блокчейн индустрията преживява “20-годишен светски бичи пазар“. Той предвиди бъдеще, в което възходящата траектория на Биткойн в крайна сметка ще достигне плато, след като той се превърне в широко разпространен актив.

Що се отнася до други инвестиционни класове, Морхед твърди, че акциите понастоящем са надценени, недвижимите имоти са в процес на спад от пиковите си стойности, а разпределянето на средства в облигации носи забележително ниво на риск. Той очаква низходяща тенденция при акциите през следващите години:

Това оставя няколко жизнеспособни класа активи, включително материални суровини и блокчейн. Блокчейн, като клас активи за трилиони долари, до голяма степен не е проучен от повечето институции. Би било разумно те да заделят малък процент, може би няколко, за него.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.