НАЧАЛО Алткойни

Цената на алткойн се изстреля след изненадващ листинг на Binance

13.03.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на алткойн се изстреля след изненадващ листинг на Binance

След неочаквано листване от Binance, водещата платформа за търговия с криптовалути в световен мащаб, един алткойн проект от втори слой на Етериум премина през значителен растеж.

Binance разкри в понеделник подкрепата си за спот търговия на Metis (METIS), решение за мащабиране на Етериум, което доведе до скок в цената на на токена с двуцифрено число.

METIS има за цел да осигури намалени такси и по-бързи времена за транзакции в сравнение с Етериум, водещата платформа за смарт договори.

Проектът, иницииран от MetisLab Foundation през 2021 г., използва технология за събиране на данни за обработка на транзакции извън блокчейна на Етериум, като същевременно сигурно записва транзакционни данни. Протоколите Optimistic rollups работят при предположението, че транзакциите са валидни по подразбиране.

Изброяването на METIS на Binance идва с прикачен начален “етикет”, който обикновено се прилага към проекти с по-ниска ликвидност и потенциално по-висока волатилност в сравнение с други изброени токени.

Binance задължава потребителите, притежаващи активи с начални етикети, да се подлагат на тестове на всеки 90 дни, за да се уверят, че разбират свързаните рискове, преди да се включат в търговия с токени.

След съобщението на Binance, METIS скочи до връх от $147.87 в понеделник, отбелязвайки повече от 39% увеличение от неделното дъно от $106.18. Въпреки че METIS започна да се възстановява, в момента се търгува на $137.28 към момента на писане на статията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.