НАЧАЛО Други

Карл Айкан: Криптовалутите са тук да останат

МАЙ. 27, 2021 10:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Карл Айкан: Криптовалутите са тук да останат

Що се отнася до инфлацията, Айкан каза, че инвеститорите стават все по-притеснени от броя на вливащите се в системата долари и потенциала за по-висока инфлация.

Естествената проява на огромното количество долари, заливащи нашата икономическа система, е, че инвеститорите започват да се притесняват за стойността на нашата валута и това безпокойство ще се увеличи, ако продължи инфлацията да нараства“, каза Айкан.

 

Той продължи, казвайки, че такава инфлация е довела до създаването на криптовалути и тяхното използване като запас от стойност.

 

“В резултат на това (инфлацията) съществува явление като криптовалутите. Голяма част от криптовалутите, издадени днес, няма да оцелеят, но ние вярваме, че криптовалутите в една или друга форма могат да са тук, за да останат. За да е ясно, никога не сме купували криптовалути, но ги изучаваме.”

 

Айкан имаше други коментари относно икономиката в света след пандемията. Той каза, че смята, че САЩ се стремят към по-екологична икономика, която би могла да бъде от полза на съществуващите рафинерии, ако преминат към възобновяеми енергийни източници.

 

“Американските избиратели, както и по-голямата част от нашето правителство, изглежда са взели решението, че трябва да намалим количеството въглерод в нашата атмосфера възможно най-бързо.

Вярвам, че когато се отдалечим от изкопаемите горива към възобновяемите енергийни източници, някои рафинерии може да ... - контраинтуитивно - извлекат полза от този преход. Те имат уникалната способност да извършат този преход и да произвеждат възобновяеми източници на далеч по-ниска цена.”

 

Той също така отбеляза, че инфлацията вече съществува и че може да доведе до по-високи лихвени проценти или дори до корекция на пазара.

 

“Вярвам, че вече съществува инфлация, която в крайна сметка ще доведе до по-високи лихвени проценти и значителна корекция на пазара. Но кога тя ще настъпи и колко тежка ще бъде, е въпрос, на който е невъзможно да се отговори в момента.”


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето инвеститори в Биткойн все още са на печалба

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света