НАЧАЛО Алткойни

Cardano стана най-активно разработвания крипто проект

юни 28, 2022 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano стана най-активно разработвания крипто проект

Въпреки фундаменталния растеж и значителната дейност на разработчиците, цената на Cardano не успява да направи значителни движения нагоре.

Cardano показва най-висока активност в разработването в индустрията, изпреварвайки проекти като Kusama и Polkadot, с над 350 ревизии на кода (commits), направени през последния месец. Други проекти с подобни темпове на разработка са Етериум и Solana, с повече от 270 commits.


Мрежата винаги е била един от най-активно развиваните проекти в цялата индустрия, особено след пускането на актуализацията за смарт договори. 


От началото на 2022 г. Cardano пуска голямо количество нови проекти, актуализации и решения.


Една от последните актуализации е обновяването на операторите на пулове за стейкинг във възел 1.35 на Cardano. Новата актуализация превръща най-новата версия на възела в кандидат за окончателното пускането на основната мрежа на хард форка Vasil. С пускането на мрежата на нода всички актуализации и поправки ще имат мек и стабилен старт на Vasil.


В допълнение към постоянните актуализации на мрежата Cardano все още поддържа по-малки решения като eUTxO blockchain explorer, който спечели похвали от основателя на проекта Чарлз Хоскинсън, и децентрализирани проекти като Wingriders.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще падне до $1,100 – според Робърт Кийосаки

Въпреки активното фундаментално развитие, Cardano се бори да покаже положителни движения, тъй като криптовалутата остава в рязък низходящ тренд през последните 300 дни.

От септември насам Cardano е загубил повече от 84% от стойността си, което я превръща в един от най-малко печелившите активи в цялата индустрия.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla предполагаемо отново ще приема Bitcoin плащания – може ли тази алтернатива да е следваща?

След двегодишно затишие по отношение на Bitcoin (BTC) докладите показват, че Tesla е на път да приеме отново флагманската криптовалута като метод за плащане.

септември 25, 2023 17:00 4 мин. четене

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.