НАЧАЛО Алткойни

‘Cardano може да стигне $10’, твърди крипто анализатор

август 22, 2021 22:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‘Cardano може да стигне $10’, твърди крипто анализатор

В четвъртък (19-ти август) крипто анализаторът от крипто канала в YouTube “Thinking Crypto”, коментира възхода на ADA токенът на Cardano.

Според данни от TradingView, на крипто борсата Kraken, около времето на публикуване на горния туит, ADA се търгува около $2.34. В рамките на по-малко от два часа криптовалутата проби предишния си рекорд от $2.42 (който беше поставен на 16-ти май) по пътя си към нови върхове за всички времена, достигайки $2.64 в 08:00 UTC (22-ри август).

Дан Гамбардело, основател на Crypto Capital Venture, вярва, че ADA – въпреки че е увеличила стойността си с 1,390% досега през 2021 г. – все още е подценена на тези нива.

В петък (20-ти август) Тим Харисън, директор по маркетинг и комуникации в IOG (известен още като “IOHK”), технологичната компания, която разработва софтуера, прилагащ протокола Cardano, заяви, че много хора подценяват “абсолютния мащаб” на плановете на неговата компания за Cardano.

Вчера крипто анализаторът ‘Tai Zen’ прогнозира, че в следващия бичи цикъл пазарната капитализация на Cardano ще надмине тази на всички други платформи за интелигентни договори, включително Етериум.

Този възходящ импулс на цената безспорно успя да предизвика вълнение сред поддръжниците на ADA. 

Истинската стойност обаче не се крие в краткосрочните печалби, а в дългосрочните възможности, които това отваря за Cardano.

С постоянството си, Cardano успя постепенно да изгради лоялна база HODL-ъри. От април например броят адреси, които държат токена повече от година се е увеличил с 38%. Успоредно с това броят на притежателите в категория 1-12 месеца също се е увеличил със 102.54%.

Краткосрочните HODL-ъри, които разпродават токени в рамките на един месец, са спаднали с 26.27% за същия период от време.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA) може да се изстреля до тези нива

В дългосрочен план търпението често се приравнява на печалба. Към 21-ви август 99.1% от всички адреси са на печалба. Важно е да се подчертае, че проектът е бил толкова печеливш само веднъж в миналото – през 2017 г.

Ако гореспоменатите тенденции продължат в същата посока, всеки, който вярва в бъдещите перспективи на Cardano, включително разработчиците и притежателите, ще бъдат възнаградени за търпението си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.