Home

Bybit листва токена на играта Hamster Kombat за предварителна търговия

08.07.2024 19:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bybit листва токена на играта Hamster Kombat за предварителна търговия

Bybit, известна борса за криптовалути, разширява подкрепата си за проектите в The Open Network (TON), като реши да листне токена Hamster Kombat (HMSTR) за предварителна пазарна търговия.

Официалното съобщение от 8 юли разкри, че токените HMSTR вече са достъпни на извънборсовата платформа на Bybit – Bybit Pre-Market Trading.

Тази платформа позволява търговия с нови токени преди официалното им листване, като дава възможност на купувачите и продавачите да определят котировки и да извършват сделки на предварително определени цени. Търговията с HMSTR започна на 8 юли 2024 г. в 13:00 ч. (българско време), а Bybit скоро ще публикува подробности за графика на доставките на токени.

Включването на HMSTR в платформата за предварителен пазар на Bybit се разглежда като значителен напредък, който предлага на потребителите възможност да получат HMSTR преди пазарния им дебют. Платформата изтъкна това като иновативна стъпка в своите търговски предложения, позволяваща на потребителите да фиксират цените за покупка или продажба по-рано.

Въпреки наличието на предварителна пазарна търговия, точната дата за стартиране на спот търговията на HMSTR остава неразкрита. От Bybit отбелязаха, че предварителната пазарна търговия отразява пазарните очаквания, но не може да окаже пряко влияние върху официалната цена на листване, която в крайна сметка ще бъде определена от пазара.

Hamster Kombat, игра за печелене с докосване (Tap-to-Earn) на екрана (наричанa още кликър игра) в Telegram, в която играчите управляват виртуална борса за криптовалути, е изключително успешна от стартирането си през март 2024 г., като бързо достигна 150 милиона потребители. Популярността на играта доведе до това, че нейният токен беше наречен “следващият Notcoin“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.