НАЧАЛО Алткойни

Броят на Cardano (ADA) портфейлите надхвърли 3.5 милиона

август 4, 2022 9:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Броят на Cardano (ADA) портфейлите надхвърли 3.5 милиона

През последната година блокчейнът на Cardano отбеляза значителен ръст и продължи да се развива преди предстоящият хард форк Vasil, което се вижда от нарастването на броя на портфейлите, в които се държи криптовалутата на мрежата - ADA.

Интересно е, че на 24 декември 2021 г. броят на портфейлите на Cardano е бил 2.5 милиона. Оттогава насам са добавени повече от 1 милион портфейла с ADA.

Според статистически данни, придобити, общият брой на портфейлите с ADA възлиза на 3,500,565 към 2 август, като се използват данни от Cardano Blockchain Insights.

Като се има предвид, че Cardano достигна 3 милиона портфейла на 3 февруари, Cardano е успяла да добави над 500,000 нови притежатели през последните шест месеца въпреки срива на криптопазара.

Базираните на Cardano смарт договори надхвърлят 3,000

Струва си да се спомене, че на 1 август базираните на Cardano смарт договори за първи път са надхвърлили 3,000.

С наближаването на хард форка Vasil, Plutus Scripts (платформа за смарт договори, базирана на Cardano) продължава да се изкачва, виждайки ефекта от хард форка Alonso от септември 2021 г., който включваше внедряването на функционалност за смарт договори, подобрявайки мащабируемостта и представянето на Cardano.

По-специално, хард форкът Alonso позволи на Cardano да предостави на членовете на общността на разработчиците достъп до платформа за разработване на приложения, свързани с децентрализираните финанси (DeFi).

Актуализация за харад форка Vasil

Предвид забавянето на Vasil, създателят на Cardano Чарлз Хоскинсън заяви на 1 август на потребителите, че не очаква по-нататъшни забавяния с хард форка и че актуализацията вече е в процес на окончателно тестване.

Той също така отбеляза, че напредъкът се осъществява “стабилно и систематично” в съответната посока.

 

В това отношение сме един вид в заключителните етапи на тестване. Така че, ако не бъде открито нещо ново, не очаквам да имаме допълнителни забавяния.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Coinbase добави два по-малки алткойна


Хоскинсън каза също, че има само няколко “крайни случая“, които трябва да бъдат решени, и изрази оптимизъм, че екипът на Cardano ще бъде готов да предостави актуализация с допълнителни новини около средата на август.

Първата в света банка за дигитални активи ще предлага стейкинг на ADA

Също така, на 2 август бе съобщено, че Sygnum Bank, първата в света банка за дигитални активи, е обявила, че “клиентите на банката могат удобно и сигурно да стейкват Cardano”, използвайки платформата на банката от институционален клас, за да получават награди за залагане на токени.

Към момента на публикуване ADA се търгува на цена от малко над $0.50.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

CFTC обсъди DeFi на среща на Консултативния комитет по технологиите

Децентрализираното финансиране (DeFi) беше основна тема на дискусия на неотдавнашната среща на Консултативния комитет по технологиите (TAC) на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) във Вашингтон.

март 23, 2023 20:00 3 мин. четене

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене