НАЧАЛО Други

Брок Пиърс говори за крипто през 2019 г.

ЯНУ. 22, 2019 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Брок Пиърс говори за крипто през 2019 г.

Брок Пиърс, съосновател на крипто рисков фонд DNA, председател на Фондация Биткойн и поддръжник на EOS, говори за текущото състояние на крипто.


Пиърс каза по време на Crypto Trader на CNBC, че Етериум трябва да се разрастне тази година, ако иска да остане водеща криптовалута в индустрията.


Ако Етериум не разреши проблема с мащабирането тази година ще има големи дългосрочни проблеми. Сега е моментът…

Не мисля, че пазарът ще чака, с всички тези, да ги наречем “поколение 3”, идващи на пазара. Етериум все още е водещата платформа в света за интелигентни договори. Тя има повече разработчици надграждащи я, отколкото всяка друга.

Брок казва, че EOS е конкуренция в рамките на интелигентните договори. Той твърди, че решенията на RAM и CPU проблемите на платформата ще се появят през февруари.


Тъй като е имало само около шест месеца, това е блокчейн номер две в света по отношение на разработчиците, които бързо нарастват. Те имат най-големия war chest от всички в пространството, което означава, че няма да ходят никъде. Те имат много писти и имат вероятно най-напредналия блокчейн днес по отношение на мащабируемост. 

Bancor и Liquid EOS имат решение за мащабиране на EOS mainnet - DApp слой, който ще реши всички проблеми с RAM и CPU, смятам през февруари.

Пиърс също отбеляза, че Трон и Cardano са два силни участника, които наблюдава тази година.


Трон е третата най-популярна верига за разработчици, което е най-важният показател при оценката на това какво става с блокчейн. Технологията е с отворен код, което означава, че технологиите не ви разграничават или дават реално предимство, освен предимството на първия. Общността е всичко. Днес са верига номер три в това отношение.

Но ясно е, че имате Cardano. Чарлз Хоскинсън е умен човек, който е бил наоколо от дълго време. И много други.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света