НАЧАЛО Биткойн

Brian Kelly все още вярва в Биткойн

юни 24, 2018 22:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Brian Kelly все още вярва в Биткойн

Настоящият мечи пазар не е погребение за Биткойн, каза изпълнителният директор на инвестиционната фирма BKCM LLC, Брайън Кели, в сегмента Fast Money на CNBC на 22-ри юни.

За да подкрепи изявлението си, Кели предостави три ключови фактора. Първо, той посочи, че пазарните настроения „се доближават до дъна“, което означава, че вероятно ще последва обръщане на тенденцията.

Биткойн, който се търгува на цена от $ 5,898.32 по време на писане на статията, е в почти непрекъснат спад, откакто достигна своя връх от 20,000 долара през декември 2017 г.

Chart

Въпреки това, Кели обърна внимание на факта, че Биткойн продължава да се търгува на същото ниво, както през ноември 2017 г., докато преди година стойността му е била с 60% по-ниска – около $2,500.

След това Кели спомена скорошните новини, че Японската агенция за финансови услуги е изпратила поръчки за подобряване на бизнеса на 6 японски борси. Той посочи, че макар че в краткосрочен план това ще бъде „малко трудно“, в дългосрочен план ще помогне да се направят обмените „по-стабилни“.

Кели обърна внимание на съобщението на Mt. Gox да обезщети своите клиенти и да започне граждански рехабилитационни процеси, след хака за 473 млн. долара в края на 2013 г. и последвалия фалит. Mt. Gox се смяташе за най-големият хак в историята на крипто, допреди тазгодишният хак на Coincheck, който коства 534 милиона долара.

На 5-ти юни Cointelegraph съобщи, че Биткойн е обявен за „мъртъв“ за пореден път,  според 99Bitcoins. По време на писане на оригиналната статия на Cointelegraph, криптовалутата е „умирала“ 315 пъти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Как се отрази ноември на фючърсния пазар?

Ако сте имали големи надежди за посоката на движение на Биткойн през тази седмица, тогава имате късмет. Според неотдавнашно предупреждение на Glassnode дори търговците, които са заложили в полза на мечките, преживяват трудни времена.

декември 7, 2022 20:05 1 мин. четене

Биткойн е безценен за щата Тексас – американски сенатор

Тед Круз, сенатор от САЩ, иска да превърне Тексас в убежище за Биткойн (BTC) и други криптовалути.

декември 7, 2022 13:36 1 мин. четене

Това вече не е крипто зима, това е касапница – блокчейн предприемач

Джад Фаваз, крипто трейдър от Абу Даби сподели пред Reuters, че почти е фалирал, демонстрирайки чувство за хумор за ситуацията си. 

декември 7, 2022 8:21 1 мин. четене