НАЧАЛО Биткойн

Brian Kelly все още вярва в Биткойн

юни 24, 2018 22:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Brian Kelly все още вярва в Биткойн

Настоящият мечи пазар не е погребение за Биткойн, каза изпълнителният директор на инвестиционната фирма BKCM LLC, Брайън Кели, в сегмента Fast Money на CNBC на 22-ри юни.

За да подкрепи изявлението си, Кели предостави три ключови фактора. Първо, той посочи, че пазарните настроения „се доближават до дъна“, което означава, че вероятно ще последва обръщане на тенденцията.

Биткойн, който се търгува на цена от $ 5,898.32 по време на писане на статията, е в почти непрекъснат спад, откакто достигна своя връх от 20,000 долара през декември 2017 г.

Chart

Въпреки това, Кели обърна внимание на факта, че Биткойн продължава да се търгува на същото ниво, както през ноември 2017 г., докато преди година стойността му е била с 60% по-ниска – около $2,500.

След това Кели спомена скорошните новини, че Японската агенция за финансови услуги е изпратила поръчки за подобряване на бизнеса на 6 японски борси. Той посочи, че макар че в краткосрочен план това ще бъде „малко трудно“, в дългосрочен план ще помогне да се направят обмените „по-стабилни“.

Кели обърна внимание на съобщението на Mt. Gox да обезщети своите клиенти и да започне граждански рехабилитационни процеси, след хака за 473 млн. долара в края на 2013 г. и последвалия фалит. Mt. Gox се смяташе за най-големият хак в историята на крипто, допреди тазгодишният хак на Coincheck, който коства 534 милиона долара.

На 5-ти юни Cointelegraph съобщи, че Биткойн е обявен за „мъртъв“ за пореден път,  според 99Bitcoins. По време на писане на оригиналната статия на Cointelegraph, криптовалутата е „умирала“ 315 пъти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене