Home

Brett спада с 29%, нишовите меме инвеститори се насочват към Base Dawgz

08.07.2024 17:03 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Brett спада с 29%, нишовите меме инвеститори се насочват към Base Dawgz

Brett се срива, което може да се окаже ключово предимство на Base Dawgz. Но нека видим защо е така и кое може да се окаже скритото предимство на инвеститорите.

Brett и някои от другите BASE токени бележат спад. Brett (BRETT) се търгува на $0.1142, с понижение от 29.37% за последните 7 дни. Пазарната капитализация е $1,131,996,800, което е спад от 7.98%. 

Съотношението обем/пазарна капитализация е 4.37%. Циркулиращото предлагане е 9,910,236,395 BRETT, като максималното предлагане е 10,000,000,000 BRETT. Общо предлагане е също 9,910,236,395 BRETT, а напълно разредената пазарна капитализация е $1,142,813,448.

Спрямо това което виждаме, може би ставаме свидетели негативен тренд. Също така, обемът на търговията показва ръст, което може да е сигнал за повишен интерес, въпреки понижението на цената. 

Но очевидно меме криптовалутите са в криза, или поне тези, които са листнати, като Brett изпитва значителни загуби.

Купете Base Dawgz

Base Dawgz събира $2,4 милиона и се покачва

Base Dawgz (DAWGZ) продължава да привлича внимание с впечатляващия си старт в крипто пространството, като събра над $2,4 милиона в рамките на предпродажбата си. При настоящата си цена от $0.00581, това е най-ниската стойност за закупуване поне до края на предварителната продажба. Очаква се цената да се повиши след по-малко от ден, което прави момента изключително подходящ за инвеститорите да се включат.

Проектът използва мултиверижен подход, като токенът е наличен на различни блокчейни като BASE, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Smart Chain (BNB) и Avalanche (AVAX). Тази гъвкавост увеличава достъпността и привлекателността на токена за широк кръг от инвеститори. В допълнение, иновативната share-to-earn концепция и афилиейт програмата на Base Dawgz също допринасят за растящия интерес към проекта.

Не е ясно дали юли ще бъде добър месец за меме монетите, но прогнозите за август изглеждат оптимистични. Историята на ICO-тата с меме характер показва, че август може да бъде моментът на листване на $DAWGZ, което би могло да се окаже много полезен ход за инвеститорите. Листването на големи борси и продължаващото внимание към проекта могат да доведат до значително повишение на стойността на токена.

Прогнозите за меме криптовалутите през август са обещаващи, което допълнително подкрепя потенциала на Base Dawgz. В комбинация с успешната предпродажба и иновативните функции на проекта, това създава условия за значителен ръст и възможност за инвеститорите да реализират значителни печалби.

Със събраните $2,4 милиона до момента, Base Dawgz демонстрира солидна основа и висока степен на доверие от страна на инвеститорите. Това, заедно с планираното повишение на цената и очакваното листване през август, прави проекта атрактивен за тези, които търсят нови възможности в света на криптовалутите.

Base Dawgz има всички предпоставки да се утвърди като водещ меме койн, който привлича както нишови, така и по-широки инвеститори. Инвестицията в този токен в момента може да се окаже стратегически правилен ход, който потенциално може да донесе значителни възвръщаемости в бъдеще.

Информация за предварителната продажба: https://www.basedawgz.com/

Twitter: https://x.com/BaseDawgz

Telegram: https://t.me/BaseDawgz

Купете Base Dawgz


 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.