Home

BASE токените Coin on Base, Farcaster Flower и BERF скачат, Base Dawgz ги последва?

20.06.2024 21:34 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BASE токените Coin on Base, Farcaster Flower и BERF скачат, Base Dawgz ги последва?

Меме криптовалутите на BASE изживяват своя миг на слава, със значителни скокове в стойността. Coin on BASE се откроява със своето впечатляващо увеличение от над 500%, привличайки вниманието на инвеститорите и анализаторите. 

Изборажение: Shutterstock

Други значителни печеливши са Farcaster Flower и BERF, които също бележат значителен ръст и затвърждават позициите си като популярни избори на базата на меме културата.

В този контекст, анализаторите твърдят, че и други токени като KiboShib не остават на заден план, като отбелязват ръст от 18.5% за деня и 40% на седмична база, а Base Dawgz е добре позициониран за значителен ръст. 

Ако текущата тенденция продължи, Base Dawgz може да последва примера на своите предшественици и да предложи значителни възвръщаемости за своите ранни инвеститори. 

Посетете Base Dawgz

Какво може да предложи Base Dawgz на своите инвеститори?

Base Dawgz предлага множество атрактивни предимства за своите инвеститори, като същевременно използва иновативни технологии и стратегии за увеличаване на своята стойност и потенциал за растеж. Със събраните вече $1,85 милиона в рамките на предпродажбата, проектът показва значителен интерес и подкрепа от страна на крипто общността.

Първо, Base Dawgz е мултиверижен токен, което означава, че той функционира на различни блокчейн платформи, включително Base, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Smart Chain (BSC) и Avalanche (AVAX). Тази мултиверижна съвместимост не само разширява достъпността на токена, но също така предоставя на инвеститорите гъвкавост и възможности за използване на различни платформи и техните предимства.

Второ, новата верига BASE, върху която се базира Base Dawgz, разполага с голям потенциал. BASE е решение за мащабиране от втори слой на Ethereum, което значително подобрява транзакционната пропускателна способност и намалява разходите. Това прави веригата атрактивна както за разработчици, така и за инвеститори, търсещи ефективни и икономически изгодни решения. Със своята новост и още не наситен пазар, BASE предлага благоприятни условия за растеж на нови проекти като Base Dawgz.

Трето, Base Dawgz разполага с добро разпределение на токените, което е ключово за стабилността и устойчивостта на всеки криптопроект. Проектът е отделил значителни 20% от своята токенна доставка за стейкинг програми и допълнителни 15% за общностни награди. Това стимулира дългосрочната ангажираност на инвеститорите и увеличава популярността на токена чрез привличане на нови участници.

Kъде ще се позиционира Base Dawgz и има ли шанс да се конкурира с най-добрите меме криптовалути?

Base Dawgz има доста големи амбиции. Според анализите, той има реален шанс да стане част от “топ 10” на BASE блокчейна. Въпреки че е преувеличено да се очаква да достигне гигантите в индустрията като Dogecoin, Pepe, FLOKI и Bonk, Base Dawgz има добри шансове да се позиционира подобно на PONKE и Slerf, изградени на Solana блокчейна. С нарастващия пазарен дял на меме койните на BASE, който е нагоре с 15.7%, проектът има потенциал да се утвърди сред водещите.

Една от основните предимства на Base Dawgz е мултиверижния подход, който привлича значителен интерес от различни инвеститори. Със своята съвместимост с различни блокчейни като Ethereum, Solana, Binance Smart Chain и Avalanche, токенът предоставя голяма гъвкавост и достъпност. Това, заедно с иновативната Share-to-Earn афилиейт програма, която възнаграждава потребителите за популяризиране на токена, увеличава потенциала за растеж и популярност.

С тези стратегически предимства, Base Dawgz има всички предпоставки да се конкурира успешно с по-известните меме криптовалути. Въпреки че е още рано да се правят дългосрочни прогнози, проектът има силни шансове да се утвърди като водещ меме койн в екосистемата на BASE.

Посетете Base Dawgz

Как да купя Base Dawgz?

Ако искате да закупите Base Dawgz, следвайте тези лесни стъпки:

  1. Посетете сайта на предпродажбата: Отидете на официалния сайт на Base Dawgz.
  2. Свържете крипто портфейл: Свържете крипто портфейл, който поддържа BASE, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain или Avalanche.
  3. Изберете сумата на инвестиция: Въведете сумата, която желаете да инвестирате.
  4. Потвърдете транзакцията: Потвърдете транзакцията и завършете покупката.

Посетете Base Dawgz


 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.