НАЧАЛО Други

Блокираха профилът на основателя на Aave в Twitter

април 29, 2022 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокираха профилът на основателя на Aave в Twitter

В момента Twitter е в средата на масивен преход и изглежда доста чувствителен към дезинформацията от всякакъв вид. Стани Кулечов, основателят на Aave, беше 'прокуден' от платформата малко след като сподели, че „се присъединява към Twitter като временен главен изпълнителен директор“.

Цената на AAVE скочи след шегата на изпълнителния директор в Twitter

Той публикува туита на 27-ми април.

В последващ туит Кулечов благодари на Илон Мъск за назначаването му и очерта плановете си като временен главен изпълнителен директор:

Първият ми дневен ред е пътната карта за 90 дни:

-Пускане на бутона за редактиране до следващата седмица
– Алгоритмите на Twitter с отворен код
-Добавяне на поддръжка за Етериум и ENS
-Интеграция с LensProtocol

Въпреки че туитовете вече не са достъпни в Twitter, те предизвикаха множество дискусии в платформата. Няколко участници на пазара посочиха, че блокирането на акаунта му е било пресилено, тъй като туитът очевидно е шега.

Междувременно шегата е била полезна за AAVE, токена на едноименния DeFi протокол. Цената на AAVE нарасна с 2.28% през деня, увеличавайки се от около $166 до $176.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Telegram добавя купуване на Биткойн и крипто плащания

Ще спрат ли събития като това, след като Мъск поеме управлението?

Докато старите хора на пазара могат лесно да разпознаят хумора, подвеждащият характер на туитовете не може да бъде отречен за новодошлите. Тъй като Twitter е процес на изкупуване и се готви да предаде собствеността си на Илон Мъск, имаше спекулации, че изпълнителните директори на компанията също може да бъдат разместени.

Мъск намекна, че няма доверие в ръководството на компанията и наскоро разкритикува нейния топ адвокат Виджая Гаде. Милиардерът също беше открит относно функциите и промените в политиката, които ще внесе в Twitter, след като поеме поста.

Основната цел на плана му е да направи Twitter де-факто платформата за свобода на словото, където потребителите ще могат да споделят мнението си без страх от цензура или ‘деплатформиране’. Покупката обаче е посрещната както с приемане, така и с отхвърляне.

Въпреки смесените настроения, които планът предизвика, феновете на Dogecoin се надяват, че меме криптовалутата може скоро да бъде интегрирана в платформата, тъй като Илон Мъск е твърд поддръжник.

След обявяването на съгласието на Twitter да приеме офертата на Мъск, цената на DOGE скочи. Пазарът обаче се охлади. В момента DOGE се търгува на около $0.138, което е спад за 0.83% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене

Политиците в ЕС критикуват ролята на Amazon в дигиталното евро

Членове на Европейския парламент (ЕП) разкритикуваха решението на Европейската централна банка (ЕЦБ) да привлече Amazon за партньор.

септември 30, 2022 10:12 1 мин. четене