НАЧАЛО Uncategorized

BlackRock поглежда към криптовалутите

юли 16, 2018 16:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BlackRock поглежда към криптовалутите

Компанията BlackRock е основана в Ню Йорк и се занимава с управление на големи инвестиции. Към момента компанията управлява активи на стойност повече от 6 трилиона америакански долари. BlackRock работи с институциите от Wall Street, индивидуални инвеститори и големи компании.tron g>

Според последни новини компанията стартира сериозно проучване на пазара на криптовалутите, като по – специфично биткойн .

Много от анализаторите и блокчейн ентусиастите, като TenX съоснователят ма TenX – Джулиан Хосп и главеният изпълнителен директор на BitMEX -Артър Хейс, вярват, че следващия „бум“ в цената на ще се задейства от значимо събитие, като например влизането на голям инвеститор на пазара или стартирането на Bitcoin ETF.

Репутацията на BlackRock като една от най-престижните инвестиционни фирми в света, управляваща трилиони активи, може да доведе до нов скок в цените на криптовалутите и да засили интереса към блокчейн технологията.

BlackRock е част от „банковия елит“, който гледа много повече от критично на дигиталните активи. Много от конкурентите в банковата сфера, включително JPMorgan са правили гръмки изказвания против криптовалутите, но въпреки това пазара продължава да е стабилен.

Групата Susquehanna International (SIG) и Fidelity са по-склонни да участват в „технологичното“ явление, отколкото други. Nasdaq и Нюйоркската фондова борса също проучват Bitcoin и ценообразуват своите собствени крипто обмени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Uncategorized Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Blockchain.com открива офис в Дубай

Платформата за блокчейн портфейли и обмен на криптовалути Blockchain.com получи одобрение от Регулаторния орган за виртуални активи на Дубай

септември 10, 2022 18:18 1 мин. четене

Polygon увеличават работната си сила с 40%

Polygon планира да увеличи наемането на персонал с до 40% по време на крипто зимата, или с около 200 души

септември 10, 2022 17:06 1 мин. четене

Крипто банката SEBA пуска стейкинг на Етериум

Регулираната в Швейцария крипто платформа SEBA Bank въведе услуги за стейкинг на Етериум за големи клиенти преди очакваното Сливане по-късно този месец.

септември 7, 2022 21:15 1 мин. четене