НАЧАЛО Прессъобщения

Bittensor (TAO) срещу Algotech (ALGT) срещу Injective (INJ) – кой проект може да доведе до печалби след халвинга на BTC?

08.04.2024 10:14 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bittensor (TAO) срещу Algotech (ALGT) срещу Injective (INJ) – кой проект може да доведе до печалби след халвинга на BTC?

Тъй като крипто светът очаква с нетърпение следващото халвинг събитие на Биткойн, в крипто пространството се спекулира кои проекти биха могли да се възползват от потенциалното пазарно рали.

Bittensor (TAO), Algotech (ALGT) и Injective (INJ) са сред водещите платформи, за които се смята, че са способни да променят съответните си индустрии. Въпреки това, коя от тях ще заеме челна позиция, тъй като привлича интереса на инвеститорите и носи значителна възвръщаемост?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Халвинга на Биткойн е събитие, което по подразбиране намалява наполовина възнаграждението за добив на нови блокове – история, пълна с бичи знаци за крипто пазарите. Много анализатори очакват, че с по-малкото нови BTC, които влизат в обращение, ще се увеличат дефицитът и търсенето, като по този начин е възможно да изстрелят Биткойн и други криптовалути до нови върхове. Това създава добър момент за обещаващи проекти да направят впечатление, да бъдат забелязани от инвеститорите и да наберат инерция към растеж.

Bittensor: Притеснение след 40% корекция

Bittensor е известна като децентрализиран пазар за модели и алгоритми за машинно обучение. Наскоро проектът стана свидетел на покачване на цените си със 700% само за два месеца, благодарение на което токените му TAO достигнаха исторически максимум от $759. Това бързо покачване подчертава нарастващия интерес към AI и неговия потенциал да революционизира света. Понастоящем TAO се търгува на цена от около $575 с пазарна капитализация от около $3.7 милиарда, като в рамките на 24 часа обемът на търговията е над $20 милиона.

След 40% корекция обаче, има някои съмняващи се, които се чудят дали това рали е било нещо повече от хайп. Поддръжниците на Bittensor твърдят, че проекта може да бъде революционна платформа, ако успее да обедини напълно блокчейн технологията и изкуствения интелект, като по този начин се възприеме от други индустрии, като например финансовата или здравната система.

Анализ на устойчивостта на Injective на фона на 18% месечен спад

Injective, уникален блокчейн от първи слой, е обект на огромно внимание поради иновациите си в DeFi сектора. Чрез решаване на често срещаните проблеми в DeFi, като бавната скорост на транзакциите и високите такси, Injective възнамерява да извлече целия потенциал от тази нововъзникваща екосистема.

Според CoinMarketcap цената на INJ в момента е $35 с пазарна капитализация от $3.2 милиарда след 18% спад през последния месец, но това не е възпряло инвеститорите, защото те вярват в нейната технология и имат вяра, че в крайна сметка ще постигне това, което възнамерява да направи. С експоненциалния растеж, предвиден за DeFi, проекти като Injective могат да бъдат от съществено значение за оформянето на бъдещето на финансите, което може значително да увеличи търсенето на техния роден токен.

Algotech обявява раздаване на $250,000 в чест на успеха на предварителната продажба

Algotech (ALGT) е децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, която обещава да трансформира начина, по който трейдърите и инвеститорите подхождат към пазарите на криптовалути. Като използва мощта на усъвършенствани алгоритми, машинно обучение и автоматизация, Algotech има за цел да изравни условията за игра, като даде на трейдърите стратегии и прозрения, базирани на данни.

Това, което отличава Algotech, е нейният ангажимент за прозрачност, управление на риска и овластяване на потребителите. Наличието на разнообразни стратегии за търговия, силна техническа инфраструктура и непрекъснат фокус върху иновациите позволява на Algotech да бъде добре позиционирана за нарастващото търсене на сложни решения за търговия на волатилните крипто пазари.

За разлика от Bittensor и Injective, които вече са си създали име на съответните пазари, Algotech в момента е в процес на много успешна предварителна продажба. Само за няколко седмици проектът успя да събере над $3.7 милиона от инвеститори, които искат да получат известна експозиция в бързо развиващото се пространство на алгоритмичната търговия.

Освен това, наскоро обявеното от проекта раздаване на $250,000, наистина събуди ентусиастите в крипто общността. То предлага на 10 щастливци възможността да получат зашеметяващите $25,000 под формата на ALGT токени всеки.

За повече подробности относно този проект:

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 17:23 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.