НАЧАЛО Биткойн

Чарли Шрем вярва, че Биткойн ще се завърне тази година

януари 22, 2019 15:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чарли Шрем вярва, че Биткойн ще се завърне тази година

Чарли Шрем, един от първите инвеститори в Биткойн, наскоро изрази мнението си за движенията на BTC и за крипто пазара през 2019 година.

Говорейки с Ран НеуНер, Шрем, който също е член на борда на Фондация Биткойн, започна с думите, че сегашният мечи пазар е най-сериозният до момента. Той заяви, че много хора са инвестирали в криптовалути с надеждата, че пазарът няма да се срине. НеуНер зададе уместния въпрос дали флагманската криптовалута е мъртва, на което Шрем отговори:

В момента не е мъртъв. Има достатъчно сигурност в Биткойн, че ще съществува в дългосрочен план. Много хора трупат Биткойн и искат той да продължи дълго време.

След това, членът на Фондацията на Биткойн говори за Етериум и EOS , заявявайки, че много от тези проекти ще умрат. Той каза:

Много от тях скоро ще умрат, някои вече са мъртви. Трябва да разберете, че повечето от тези проекти са научни експерименти. Хората като Виталик многократно са заявявали, че това не са истински пари и хората не трябва да влагат в тях спестяванията си.

Тогава Шрем говори за предстоящите проекти, като каза, че 2019-та ще бъде годината, в която “Фениксът се издига от пепелта”. Той изрази мнение, че много проекти, които са разработени през 2018 г., ще стартират през 2019 г. и по-голямата част от тях трябва да постигнат добри резултати. По думите му:

Ще видите много проекти като децентрализирано съхранение и децентрализирана доставка. Много от тях могат да бъдат фантастични или да се окажат некачествени. Годината също ще види много privacy токени, включително и ютилити проекти.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене