НАЧАЛО Биткойн

Биткойн в момента представлява ‘невероятна възможност’ – PlanB

април 20, 2022 17:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн в момента представлява ‘невероятна възможност’ – PlanB

Крипто анализаторът Plan B каза, че всички индикатори сочат към светло бъдеще за Биткойн (BTC) в следващите месеци.

В интервю в YouTube с Blockware Intelligence количественият анализатор излага причината защо смята, че многобройните показатели за BTC изглеждат много положителни.

“С риск да бъдете наречен ‘moonboy’, всички сигнали, независимо дали разглеждате фундаментално, като stock-to-flow [S2F] например или веригата, реализиран лимит или други показатели, или новините, макро новините, броят на страните, които се отварят към Биткойн. Всичко е положително.”

PlanB е известен с прилагането на модела запас към поток (S2F) към Биткойн, който традиционно се използва на стоковите пазари и сравнява предлагането на актив със скоростта, с която се произвежда. 

Докато най-голямата криптовалута наскоро се представи по-слабо в сравнение с модела на PlanB, анализаторът казва, че все още предстои голям възходящ импулс за Биткойн.

Търговецът казва, че въпреки че има шанс да се случи нещо неочаквано, което може да дерайлира следващото рали на BTC, той следи кога фючърсните премии на Биткойн започват да се покачват като индикация, че следващото рали е започнало.

“Разбира се, че може да има черен лебед. Разбира се, може да се случи нещо, което не сме виждали в миналото или това е истински черен лебед, но волатилността е ниска, фючърсната премия е ниска.

Следя това като ястреб. Дали това отново се повиши – дали ливъриджът ще влезе отново на пазара.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се повиши поради инфлацията – главен съветник на Allianz

Анализаторът допълни, че точно сега е идеална възможност за Биткойн инвеститорите да натрупат още от водещата криптовалута.

“Неактивните монети, хората на печалба, хората на загуба, не мога да си представя, освен черен лебед, друг сценарий, [който да е толкова добра възможност за покупка]…

Сравнима е дори с началото на 2016, 2011, 2013 или 2012 г. Началото на бичия пазар.


Знам, че звучи [малко прекалено оптимистично], но аз така гледам на нещата.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене