НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн падна до $34,000 - какво да очакваме?

ЯНУ. 22, 2022 20:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн падна до $34,000 - какво да очакваме?

Положението на пазара все повече и повече изглежда като капитулация, но засега откритият интерес намеква, че предстоят още спадове, предупреждават анализатори.

Биткойн продължи скорошните загуби, тъй като прогнозите за спад до $33,000 и дори по-ниско изглежда ще станат реалност.


По-ниският обем през уикенда е готов да осигури някои хаотични ходове, след като Биткойн падна под подкрепата от $40,000 в петък.


Докато някои, включително Ел Салвадор, се възползваха максимално от спада, други изразиха загриженост, че въпреки спада, натискът върху биковете остава висок.


Странното е, че отвореният интерес все още не е изчезнал”, обобщи търговецът и анализатор Уилям Клементе, като той е един от многото участници на пазара, които отбелязват, че търговците на деривати все още се опитват да се борят с тенденцията.След цялата тази касапница и абсолютното състояние на паника финансирането някак си не е твърде отрицателно, futs не се връщат назад и OI едва намаля. Интересни времена”, добави популярният акаунт в Twitter ‘Byzantine General’.Източник на леко облекчение дойде под формата на индекса на относителната сила (RSI) на Биткойн през деня, който падна до най-ниските си нива от март 2020 г.


Не Пропускай: Ето какво може да стои зад спада на пазара

По това време BTC/USD падна до $3,600, преди да отскочи леко, което ще продължи и през следващата година.


Дневният RSI беше само на 20 в събота, вече доста под дори класическата зона за “препродаденост”.


Малко по-надежден от само Биткойн -> общата пазарна капитализация е на следващо ниво на подкрепа, докато дневният RSI достига най-ниското ниво от март 2020 г.,” коментира ситуацията сътрудникът Майкъл ван де Поуп.


“Настроенията към акциите също са на най-ниското ниво от март 2020 г.”


Пазарите на акции бяха засегнати към края на седмицата, като технологичните акции страдат най-много, което за пореден път показва корелацията на криптовалутите с този клас активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (5)
Пешо ЯНУ. 23, 2022 Преди 4 дни падна на 17% минус! Вие къде бяхте?
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

44 държави ще се срещнат в Салвадор, за да обсъдят Биткойн

В последващи туитове президентът обяви, че Централната банка на Сао Томе и Принсипи, Централната банка на Парагвай, Националната банка на Ангола, Банката на Гана, Банката на Намибия, Банката на Уганда...
МАЙ. 16, 2022 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света