НАЧАЛО Алткойни

Биткойн може да изпревари традиционните пазари тази година – Майк МакГлоун

юли 27, 2022 6:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да изпревари традиционните пазари тази година – Майк МакГлоун

Стратегът на Bloomberg Майк МакГлоун смята, че Биткойн всъщност може да се представи по-добре през втората половина на годината.

В свой туит МакГлоун заяви:

Биткойн може да възвърне склонността си към превъзходство през втората половина на годината.

Дългите стокови развръзки, най-бързият спад на медта от 2008 г. насам и възстановяването на фючърса на американските облигации от най-стръмния спад спрямо 50-седмичната му средна стойност от борсовия срив през 1987 г. насам, които идват на фона на агресивното затягане на Федералния резерв, може да съвпаднат с дъното на крипто.

 

 

МакГлоун също така добави, че Биткойн „е един от най-бързите коне в надпреварата от създаването си преди около десетилетие“.

 

… смятаме, че предстои още от същото, особено като се има предвид, че Биткойн може да премине към глобално обезпечение, чието представяне е по-близко до това на съкровищните облигации или златото.

В друг туит МакГлоун сравни волатилността на най-голямата криптовалута с други активи, като подчерта, че:

 

Най-ниската волатилност на Биткойн спрямо стоковия индекс на Bloomberg (BCOM) може да предвещава възобновяване на склонността на криптовалутата да се представя по-добре. Нашата графика, показваща удължената възходяща траектория на цената на Биткойн спрямо BCOM, е типична в сравнение с повечето активи.

 

 

Както отразихме от CryptoDnes, по време на ‘Squawk Box’ Джей Джей Кинахан, новият главен изпълнителен директор на северноамериканския клон на IG Group, обясни, че младите инвеститори в момента предпочитат да влагат парите си в криптовалути вместо в злато.

Според главния изпълнителен директор Биткойн все повече се разглежда като хедж срещу инфлацията.

Мисля, че това, което се случи, е, че тези, които може би са купували злато в миналото за хеджиране на инфлацията, сега се насочиха към Биткойн и просто не се интересуват толкова [от златото]. Количеството златни фючърси, което виждаме да се търгува, като цяло е доста ниско в сравнение с това, което бихте очаквали в този тип среда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC) напуска борсите – какво означава това?

Близо 78% от общото предлагане на Биткойн в обращение е неликвидно, според данни на Glassnode, като по-малко от 22% от всички добити BTC сменят собствениците си.

декември 2, 2022 7:09 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене