НАЧАЛО Алткойни

Биткойн може да изпревари традиционните пазари тази година – Майк МакГлоун

юли 27, 2022 6:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да изпревари традиционните пазари тази година – Майк МакГлоун

Стратегът на Bloomberg Майк МакГлоун смята, че Биткойн всъщност може да се представи по-добре през втората половина на годината.

В свой туит МакГлоун заяви:

Биткойн може да възвърне склонността си към превъзходство през втората половина на годината.

Дългите стокови развръзки, най-бързият спад на медта от 2008 г. насам и възстановяването на фючърса на американските облигации от най-стръмния спад спрямо 50-седмичната му средна стойност от борсовия срив през 1987 г. насам, които идват на фона на агресивното затягане на Федералния резерв, може да съвпаднат с дъното на крипто.

 

 

МакГлоун също така добави, че Биткойн „е един от най-бързите коне в надпреварата от създаването си преди около десетилетие“.

 

… смятаме, че предстои още от същото, особено като се има предвид, че Биткойн може да премине към глобално обезпечение, чието представяне е по-близко до това на съкровищните облигации или златото.

В друг туит МакГлоун сравни волатилността на най-голямата криптовалута с други активи, като подчерта, че:

 

Най-ниската волатилност на Биткойн спрямо стоковия индекс на Bloomberg (BCOM) може да предвещава възобновяване на склонността на криптовалутата да се представя по-добре. Нашата графика, показваща удължената възходяща траектория на цената на Биткойн спрямо BCOM, е типична в сравнение с повечето активи.

 

 

Както отразихме от CryptoDnes, по време на ‘Squawk Box’ Джей Джей Кинахан, новият главен изпълнителен директор на северноамериканския клон на IG Group, обясни, че младите инвеститори в момента предпочитат да влагат парите си в криптовалути вместо в злато.

Според главния изпълнителен директор Биткойн все повече се разглежда като хедж срещу инфлацията.

Мисля, че това, което се случи, е, че тези, които може би са купували злато в миналото за хеджиране на инфлацията, сега се насочиха към Биткойн и просто не се интересуват толкова [от златото]. Количеството златни фючърси, което виждаме да се търгува, като цяло е доста ниско в сравнение с това, което бихте очаквали в този тип среда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

„В глобална рецесия сме“ – предупреди Р. Кийосаки и препоръча Биткойн

Робърт Кийосаки, автор на бестселъра „Богат татко, беден татко“, предупреди, че предстоят тежки икономически обстоятелства.

януари 30, 2023 7:06 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене