НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да е стигнал дъно, твърди трейдър

май 17, 2022 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да е стигнал дъно, твърди трейдър

Крипто трейдър каза, че Биткойн току-що е дал сигнал, който исторически е маркирал дъното в предишни мечи пазари.

В нова стратегическа сесия анализаторът Кевин Свенсън казва на своите абонати в YouTube, че седмичния обем на Биткойн в Coinbase предполага възможен обрат на тенденцията за BTC.

“Нещото, което привлича вниманието на всички в момента, разбира се, е седмичният обем на Coinbase и тези седмични обеми са изключително надеждни при определянето на големи пазарни дъна и големи пазарни върхове.

Точно като пика на бичия пазар през 2017 г., там имаше индикация при обема. Моделът за нисък обем около $6,000 също е там. 


Това ниско ниво от $3,000 през 2018 г., точно около тази област, има сериозен скок на обема точно там. Върхът от $14,000 за 2019 г., голям индикатор, свързан с този връх. Сривът на Covid, основна индикация на обема точно там. А също и нашето дъно от $30,000 през 2021 г. – голям индикация от обема там.


Ако погледнете надясно, може да видите, че отново получаваме този тип нива на обема.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

Докато седмичният обем на Coinbase се е доказал като надежден индикатор за дъно в миналото, Кевин Свенсън каза, че този път може да е различен, когато Биткойн отблизо отразява ценовото движение на американския фондов пазар.

“Сега, когато виждаме, че този обем на Биткойн надвишава всички предишни нива в графиката на Coinbase, ако фондовият пазар започне рали от тази точка, поне това ще бъде дъното за това временно рали, където и да ни доведе. 

Най-малкото, вероятно ще се задържи като дъно за известно време. Ако S&P 500 започне да се връща и тества дъно на по-късна дата, тогава е възможно това да не е перфектен сигнал и че е по-вероятно да тестваме, може би към $20,000, $22,000 или 200-седмичната проста пълзяща средна.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене