НАЧАЛО Биткойн

‘Биткойн и Етериум ще стигнат нови върхове тази година’ – Алекс Машински

април 21, 2022 12:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‘Биткойн и Етериум ще стигнат нови върхове тази година’ – Алекс Машински

По време на неотдавнашната среща на върха на седмицата на блокчейн в Париж, Джоузеф Хол от Cointelegraph седна с Алекс Машински, главен изпълнителен директор на Celsius Network, за да обсъдят накъде отиват пазарите на Биткойн и Етериум.

Според Машински BTC получи много силна подкрепа в зоната от $30,000 до $33,000. Предприемачът вярва, че неотдавнашната Биткойн покупка на Terra изигра значителна роля в поддържането на цената на актива, заедно с други институции, които навлизат на пазара. 

Той също така спомена, че ако се присъединят инвеститорите на дребно, това може да изстреля най-голямата криптовалута до нови върхове.

“Определено смятам, че търсенето е тук. Така че не виждам да преглеждаме предишните дъна.”

От друга страна, Машински също признава, че има някои “облаци в небето”. Според главния изпълнителен директор на Celsius, ако Русия продължи атаките си срещу Украйна, натискът ще бъде усетен от публичните пазари. 

Въпреки препятствията, Машински е уверен, че Биткойн и Етериум ще достигнат нови върхове през 2022 г. Той обясни, че:

“Ще ни отнеме повече време, за да постигнем нови върхове. Но все пак очаквам да пробием тези $60,000 тази година за Биткойн, да пробием $4,500 при Етериум.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) отскочи над $40,000 – какво следва?

Освен за прогнозите за цените, Хол и Машински говориха и за други теми като разговорите около децентрализираните финанси и централизираните финанси. 

Коментирайки схващанията на Виталик Бутерин за крипто пространството, че се нуждае от полуцентрализирани решения, Машински каза:

“Той всъщност казва, вижте, не е нужно да сме 100% DeFi. CeFi и DeFi са двете страни на една и съща монета. И понякога трябва да използвате CeFi, понякога трябва да използвате DeFi и това е, което Celsius прави всеки ден.”

И накрая, предприемачът сподели проста стратегия за търговия. Според него, ако някой купува BTC и не може да спи, “това означава, че имате твърде много Биткойн”. Въпреки това, ако някой купува BTC и спи като бебе, той няма достатъчно Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене