НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) го очаква още един колапс, според трейдъра Тоун Вайс

юли 4, 2022 12:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) го очаква още един колапс, според трейдъра Тоун Вайс

Опитният инвеститор Тоун Вайс твърди, че Биткойн (BTC) е на прага на нов срив, който може да изпрати цената на водещия крипто актив до ново дъно за 2022 г.

В ново видео в YouTube Вайс каза, че перспективите пред Биткойн остават мрачни, тъй като BTC се опитва „отчаяно“ да се задържи на нивото от $19,000.

[На] седмичната графика отново се наблюдава катастрофална свещ. Това е свещ с червена звезда. Ще затвори близо до дъната, освен ако няма чудовищно рали, но е празничен уикенд, така че се съмнявам в това… В момента това е мечи поглед… Четиридневната графика, също мечи поглед. Ето защо ние сме [напълно в кеш в момента].

Поглеждайки към дневната графика, Вайс казва, че Биткойн (BTC) е на ръба на пробив на подкрепата при $19,000 – което, както той отбелязва, може да предизвика нова разпродажба.

На дневната графика виждаме, че MRI (индикатор за обрат на инерцията) [се позиционира да даде сигнал за покупка]. Това е добра новина.

Каква е лошата новина?

Лошата новина е, че сме на път да пробием много критична подкрепа и това може да изпрати цената на Биткойн значително по-ниско, така че ще следим това развитие и се надяваме, че в началото на следващата седмица ще има хубав обрат [със сигнал за покупка], подобно на това, което се случи преди две седмици.

Ако погледнем графиката на Вайс, пробив на непосредствената подкрепа на Биткойн може да доведе BTC до ниво около $14,500.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Meta прекратяват работата по своя крипто проект Novi

Към момента на писане на статията BTC се търгува на цена от $19,215. Преминаване към целта на Вайс представлява потенциал за понижение от близо 25% за най-големия крипто актив по пазарна капитализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене