НАЧАЛО Прессъобщения

Bitget инвестира $10 милиона в инициатива за младежко образование

май 1, 2023 10:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitget инвестира $10 милиона в инициатива за младежко образование

Bitget, водеща платформа за търговия с крипто деривати, наскоро стартира нов проект, наречен Blockchain4Youth, като част от усилията си за корпоративна социална отговорност (CSR).

Проектът има за цел да даде възможност и да вдъхнови по-младите поколения да възприемат Web3 и крипто инструменти и да участват в децентрализираното пространство за създаване на бъдеще, базирано на блокчейн.

Инициативата е в съответствие с мисията на Bitget за насърчаване на по-широкото приемане на криптовалути, тъй като платформата вярва, че базираното на блокчейн бъдеще е жизненоважно за изграждането на по-добри продукти и инструменти, които могат да помогнат на хората да напреднат в тази област.

Неотдавнашното проучване на Bitget показа, че милениалите и поколение Z представляват значителна част от крипто ентусиастите и са основната движеща сила зад развитието на благоприятно за крипто бъдеще.

За да подкрепи по-младото поколение и да насърчи тяхното участие в блокчейн технологията, Bitget планира да инвестира 10 милиона долара в инициативата през следващите пет години.

Първата фаза на проекта ще включва предлагане на блокчейн курсове и сертификати чрез Bitget Academy, както и хостване на лекции в кампуса в партньорство с реномирани университети по целия свят. Bitget също така планира да въведе стипендии за предоставяне на финансова помощ на млади блокчейн ентусиасти.

Платформата Blockchain4Youth ще си сътрудничи с други водещи блокчейн фирми, за да инкубира иновативни проекти от млади предприемачи и да бъде домакин на хакатони за U30 (на възраст под 30 години), за да идентифицира най-обещаващите идеи.

Bitget има за цел да се превърне в марка, която вдъхновява приемането на Web3 и вярва, че информацията, споделена чрез проекта Blockchain4Youth, може да допринесе за изграждането на блокчейн бъдеще за света.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.