НАЧАЛО Крипто Крими

Bitfinex отхвърли слуховете за пробив в сигурността

05.05.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitfinex отхвърли слуховете за пробив в сигурността

Главният технологичен директор на Bitfinex Паоло Ардоино отговори на твърденията, разпространени в социалните медии, че борсата е била обект на мащабен пробив в данните, както заяви хакерската група FSOCIETY на 26 април.

Ардоино заяви, че е извършен задълбочен анализ на системите им, който към онзи момент не е разкрил доказателства за пробив.

Той посочи, че само малка част от имейл адресите, за които се твърди, че са получени от сървърите на Bitfinex, отговарят на легитимни потребители.

FSOCIETY, кръстена на измислената хакерска група в телевизионния сериал „Господин Робот“, сподели на своята начална страница в дарк уеб, че успешно е пробила няколко структури, включително университета Рутгерс, консултантската фирма SBC Global и борса за криптовалути, посочена като „Coinmoma“, която вероятно е трябвало да бъде Coinmama.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Ripple срещу SEC – какво следва в съдебната битка?

Ripple предостави актуална информация за текущото си съдебно дело с Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

19.05.2024 18:00 2 мин. четене

Съдът одобри плана на Genesis за компенсация на стойност $3 милиарда

Съдът разреши на Genesis Global да разпредели приблизително $3 милиарда в брой и крипто на своите кредитори.

19.05.2024 12:00 2 мин. четене

Kрипто инфлуенсър се призна за виновен за участие в измама на стойност над $1 милион

В четвъртък във федералния съд в Бруклин, Томас Джон Сфрага, известен в света на криптовалутите като „TJ Stone“, призна участието си в телеграфна измама. Сфрага е измамил повече от дузина лица, като е натрупал над $1.3 милиона чрез измамни схеми.

19.05.2024 2:00 2 мин. четене

Тайван разкри крипто измама за над $6 милиона с помощта на Binance

Отделът за спазване на правилата за финансови престъпления (FCC) на Binance си партнира с Бюрото за разследване на Министерството на правосъдието на Тайван и Окръжната прокуратура на Тайпе, за да се справи със значителен случай на пране на пари, включващ измама с дигитални активи на стойност 200 милиона нови тайвански долара ($6.2 милиона).

18.05.2024 15:31 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.