НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн и златото чупят рекорди. Инвеститорите бързат да закупят този токен, преди да е твърде късно

12.03.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и златото чупят рекорди. Инвеститорите бързат да закупят този токен, преди да е твърде късно

Биткойн успя да да постигне своя рекорд, но златото далеч не отстъпва. Какво означава това за стабилността на пазара. 

$BTC се прицелва в нови рекорди постоянно, като има шанс да успее да достигне и $75,000 в най-скоро време. Има оптимистични прогнози, че федералният резерв ще намали лихвите през тази година.

Златото пък също поставя рекордни стойности, като достигна $2,180 за тройунция. Но какво очаква пазарите в следващите дни и дали няма актив, който може да докаже своята стойност..и не е твърде късно да го закупите?

Купете Bitcoin Minetrix

Но каква е реалната причина зад този скок?

Реалната причина зад скока в цената на BTC може да се припише на комбинация от фактори. Първо, дебютът на BTC ETF-ите предостави на инвеститорите по-лесен и регулиран начин за инвестиране в Биткойн, което увеличи търсенето и, съответно, цената му. 

Прогнозите за годишната инфлация в САЩ също е добра причина за скока до над $72,000 на най-популярната криптовалута. Но има нещо наистина важно, което се случва – а именно, халвингът на Биткойн след около месец.

Той може да се окаже катализатор за още по-трудно добиване на Биткойн и инфлация в цената му, като някои анализатори очакват ръст в цената до $100,000, а други са песимисти, че можем да видим жестоки корекции.

Къде се крие истината?

Истината е много проста – шансовете за още по-голям ръст и за спад са близки. Макар че всички оптимисти очакват $BTC буквално да изригне, то има един X-фактор, който много инвеститори подценяват – китовете и спекулантите.

Биткойн ETF-ите отвориха възможност за институционални инвеститори да се включат и да повлияят много на цената. Вчера MicroStrategy закупи BTC за $820 милиона, което беше признак на доверие от компания, която прави анализи.

Или с две думи – предсказва успех. Но ако се замислите, шансовете някои инвеститори да капитализират своите печалби от близо $20,000 за Биткойн са също толкова съблазнителни. Нарастването на Биткойн “охладня” и е вече само 0.3% на дневна база, а ETH даже загуби част от печалбите си.

Но тук някои нишови инвеститори откриха и златна възможност – Bitcoin Minetrix.

Bitcoin Minetrix – скорошно листване и един от последните шансове за евтина покупка

Bitcoin Minetrix, за разлика от Биткойн, все още има гарантирано покачване на цената в следващите дни, което представлява страхотна възможност за ранните инвеститори. При текуща цена от само $0.014 Bitcoin Minetrix предлага инвестиция, която е значително по-достъпна в сравнение с $BTC, което дава шанс шанс на инвеститорите да се включат на ниска цена преди потенциален скок. 

Иновативната Stake-To-Mine концепция на проекта позволява на участниците не само да инвестират, но и да участват активно в процеса на добив чрез стейкинг, което може значително да увеличи тяхната потенциална доходност.

Досега в предварителната продажба са събрани над $12 милиона, което подчертава стабилния интерес и доверието в проекта от страна на крипто общността. Потенциалът на $BTCMTX да скочи в пъти след листването, особено предвид уникалната концепция и ниската си начална цена, е много висок, което прави Bitcoin Minetrix привлекателна инвестиционна възможност за тези, които търсят алтернативи на традиционния Биткойн.

Купете Bitcoin Minetrix

Кое кара инвеститорите да се доверят на Bitcoin Minetrix?

Инвеститорите се доверяват на Bitcoin Minetrix поради няколко ключови фактора. Стейкинг наградите от 54% APY са изключително привлекателни и предлагат реален шанс за пасивен доход.

Атрактивната цена на $BTCMTX пък позволява на инвеститорите да закупят над 70,000 токена за под $1000. Ключовото тук ще е, че пазарната капитализация на проекта ще позволи растеж, който може да донесе доходност до 5Х без проблеми, особено предвид лудия пазар в момента.

Дори форковете на Биткойн, които използват Proof of Work механизма, са в прогрес – Bitcoin Cash се котира на $426.26, което е 56% ръст за месец, а Bitcoin SV е над 41% нагоре за същия период – $110.91, и тъй като успеха на първите два беше очакван, сега е време да видим какво може да стане с “третия” в списъка.

Как да закупя Bitcoin Minetrix?

  1. Създайте или използвайте своя крипто портфейл, който е съвместим с ERC-20 токени. MetaMask и TrustWallet са най-популярните опции.
  2. Купете Ethereum (ETH) или Tether (USDT) от крипто борса – като Coinbase, Binance или Kraken, тъй като ще ви трябва една от тези валути за закупуване на $BTCMTX.
  3. Отидете на официалния уебсайт на Bitcoin Minetrix и търсете опцията за закупуване на токени. Уверете се, че сте на правилния уебсайт, за да избегнете фишинг атаки.
  4. Свържете вашия крипто портфейл с уебсайта и използвайте ETH или USDT за закупуване на $BTCMTX токени. Следвайте инструкциите на уебсайта за завършване на транзакцията.

Купете Bitcoin Minetrix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.