НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin, Bitcoin Cash & Bitcoin Minetrix могат да скочат преди халвинга според крипто анализатори

октомври 10, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin, Bitcoin Cash & Bitcoin Minetrix могат да скочат преди халвинга според крипто анализатори

Биткойн халвингът ще се състои след около шест месеца, като много крипто анализатори вече са в готовност за резкия скок на цените.

Преди известно време един от най-известните анализатори (Plan B) спомена, че най-добрият момент за закупуване на Биткойн е половин година преди самия процес.

В статията може да видите каква точно е тази трейдинг стратегия, както и защо Биткойн, Bitcoin Cash и Bitcoin Minetrix ще са най-големите печеливши от нея.

Търговска стратегия около Биткойн халвинга

На всеки четири години възниква събитие, наречено “Биткойн халвинг”. Исторически този момент е водил до значителни увеличения на цената на Биткойн, тъй като се намалявта наполовина темповете на добив на нови Биткойн блокове. Тази промяна усилва дефицита на криптовалутата.

Известният крипто инфлуенсър с над 1.8 милиона последователи, познат като “Plan B” представи модел, който той нарича „Правило за търговия на базата на наличност към поток“. Според този модел, оптималната стратегия е да се купува BTC шест месеца преди халвингът на Биткойн и да се продава 18 месеца след това. Идеята е да се използват цикличните колебания на Биткойн, като се уловят значителните ценови скокове около халвингът.

През юли Plan B каза следното:

Сега Биткойн е на цена около $30,000. Според стратегията можем да очакваме учетворено увеличение на цената. Знаем, че следващият Биткойн халвинг ще е през април 2024 г., така че шест месеца преди това е октомври… очакваме голямо участие на пазара до октомври 2025 г.

Въпреки всичко той подчерта, че Правилото за търговия на базата на наличност към поток не е модел за предсказване, а стратегия с определени правила за покупка и продажба.

Какво значи това за инвеститорите в криптовалута и по-специално Биткойн и неговите форкове?

Това, което Plan B представи със своя модел, е интригуваща перспектива за инвеститорите в криптовалути, и по-специално за тези, които са заложили на Биткойн и неговите форкове. Според модела, следващите две години биха могли да донесат значителни печалби за инвеститорите, които следват този метод.

Това означава, че ще има доста голямо движение на цената на Биткойн. Много анализатори вече предвиждат повишаване на цената му до нива от $40,000-$45,000 в следващите седмици. Ако тези предположения се окажат верни, инвеститорите, които са се позиционирали правилно, биха могли да реализират солидни печалби.

Допълнително, това неминуемо ще повиши интереса и към други Биткойн форкове като Bitcoin Cash и Bitcoin Minetrix. Те често следват основните трендове на Биткойн, но понякога имат и свои специфични движения на пазара. Инвеститорите трябва да бъдат нащрек и готови да адаптират своите стратегии, като следят как се развива пазарната динамика.

Stake-To-Mine концепцията на Bitcoin Minetrix – може ли да отключи огромни възможности?

Bitcoin Minetrix и неговата Stake-To-Mine концепция се явяват като едно от най-интересните предложения сред криптовалутите. Халвингът на Биткойн, който предстои след половин година, създава огромен интерес у крипто инвеститорите. Този ключов момент в историята на Биткойн ще намали наградите за добив, което значи, че реално последните месеци преди него предлагат последния шанс за толкова високи доходи от майнинг.

В този контекст Bitcoin Minetrix изглежда като особено привлекателна инвестиция. С текущата си цена от $0.011, токенът предоставя иновативна механика, която позволява на стейкнатите токени да бъдат използвани за добивни кредити. Тази Stake-To-Mine система гарантира, че инвеститорите не само стейкват своите средства, но и активно участват в процеса на крипто добив на Биткойн.

Ако успеете да изкопаете достатъчно Биткойни преди предстоящия халвинг, това ще може да предостави възможността за продажба на монетите след събитието на значително по-висока цена. Този потенциал е особено привлекателен и не е случайно, че само в рамките на последните два дни проектът успя да привлече вниманието на инвеститорите и да събере близо $300,000.

Как да закупите Bitcoin Minetrix?

  • Посетете сайта на предварителната продажба
  • Изберете колко токена искате да закупите. Инвестициите варират между $220 и $745 към момента на писане.
  • Обменете токени
  • Сложете ги в стейкинг пула, за да получите стейкинг награди
  • Обменете стейкинг наградите си за добивни кредити след старта на проекта
  • Започнете да добивате Биткойни


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.