НАЧАЛО Биткойн

Биткойн задмина Tesla по пазарна капитализация и се нарежда под компанията на Уорън Бъфет

ноември 9, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн задмина Tesla по пазарна капитализация и се нарежда под компанията на Уорън Бъфет

Пазарната капитализация на Биткойн наскоро нарасна и изпревари тази на Tesla - компанията за електрически автомобили, ръководена от Илон Мъск.

Този скок бе предизвикан от ралито на Биткойн, който в ранните часове на 9 ноември достигна почти $37,000, което се случи само малко преди да премине и това ниво.

По последна налична информация, пазарната капитализация на BTC вече е на ниво от $721.13 милиарда, изпреварвайки $706.06 милиарда на Tesla с $11 милиарда, по данни на CompaniesMarketCap.

През последните 24 часа BTC отбеляза ръст от над 4%, което доведе до увеличение на пазарната му капитализация с $28 милиарда.

Този крайъгълен камък поставя Биткойн на 11-та позиция сред най-големите активи в света по пазарна капитализация, изпреварвайки добре познати структури като фармацевтичния гигант Eli Lilly и лидера във финансовите разплащания Visa.

Въпреки това, той все още изостава с няколко милиарда долара в сравнение с Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет, която в момента заема 10-та позиция като най-голямата компания по пазарна капитализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.