НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Тредйър споделя предупреждение за предстояща съпротива

февруари 2, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Тредйър споделя предупреждение за предстояща съпротива

Популярният крипто трейдър Тоун Вейс не е убеден, че Биткойн (BTC) ще продължи да се покачва в краткосрочен план въпреки значителните печалби на криптоактива през януари.

Анализаторът казва в YouTube видео, че според него BTC ще се изправи пред “голяма, голяма съпротива” около $25,000.

Отдавна чакам да достигнем $25,000 и това ще бъде трудна съпротива. Щом се доближим до $25,000, има много голяма вероятност от отхвърляне… Имаме място на [индикатора за обръщане на импулса], но сме на път да се сблъскаме със [силна съпротива], която няма да е лесна за пробиване.

Индикаторът за обръщане на инерцията (MRI) е показател за технически анализ, който предвижда жизнените цикли на тенденциите въз основа на инерцията на даден актив.

Според графиката на трейдъра съпротивата изглежда е комбинация от пълзящите средни на Биткойн на седмичната графика, които се сближават около ценовата зона от $25,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: По-малък алткойн скочи с над 160% след обявление


Вейс също така посочи, че BTC е “отишъл нагоре твърде много и твърде бързо през последните 30 дни” и смята, че активът ще направи отдръпване, преди да продължи да се покачва.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува над $23,500, като скочи след вчерашното обявление на Федералния резерв. Най-високо класираният криптоактив по пазарна капитализация е скочил с около 3% през последните 24 часа, но е нараснал с над 38% през последните 30 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн се насочва към период на значителен възход, твърди стратег на Bloomberg

В Twitter, Макглоун изтъкна, че BTC е изпреварил златото – най-добре представящата се стока през 2023 г. – почти десет пъти. Той обясни това с ниския и нарастващ процент на приемане на дигиталните активи и намаляващото предлагане.

март 23, 2023 9:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

Бенджамин Коуен, известен крипто аналитик, наскоро сподели своите виждания за бъдещето на Биткойн преди следващия бичи пазар.

март 23, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн спада след предупреждение на Фед за кредитна криза

Oпасенията за кредитна криза в резултат на значителното затягане на стандартите за кредитиране значително нараснаха в условията на банкова криза.

март 22, 2023 22:34 2 мин. четене