НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Този индикатор сигнализира за продължение на възхода

февруари 24, 2023 7:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Този индикатор сигнализира за продължение на възхода

Според популярния анализатор на данни по веригата, Уили Ву в близко бъдеще Биткойн (BTC) може да се окаже в ситуация на шорт скуиз.

Ву сподели на своите последователи в Twitter, че фундаменталните показатели (FSI) на BTC се подобряват. FSI проследява силата на 17 фундаментални и технически индикатори.

Той добави, че ако цената на флагманската криптовалута надмине значително $25,000, може да се реализира шорт скуиз.

Шорт скуиз се случва, когато голям брой трейдъри, които са шортирали даден актив решат да намалят загубите си в отговор на неочакван ценови скок. След това скуизът предизвиква допълнително покачване.

Ву отбеляза, че Биткойн вероятно ще “навлезне във фаза на повторно натрупване на цикъла”, въз основа на анализите си на времето на миналите цикли.

Той добави:

Не съм експерт по макро търговията, но изглежда, че макро ликвидността се повишава. Биткойн все още е свързан с това. Сега очакваме подем и формация на мъртва котка ако стигнем до рецесия.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за около $24,000 като през последните 5 дни цената на актива се движи в диапазон.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене