НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще скочи с 200% според топ инвеститор – ето кога

23.03.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще скочи с 200% според топ инвеститор – ето кога

Макроинвеститорът и мениджър на фондове Дан Тапиеро е оптимист за продължаващия бичи пазарен цикъл на Биткойн (BTC), като предполага, че той все още е в ранните си фази.

Главният изпълнителен директор на инвестиционната компания 10T Holdings, Тапиеро, сподели убеждението си, че Биткойн има потенциал да утрои стойността си през следващите една до две години.

“Заемам консервативна позиция по отношение на цената на BTC, като очаквам скромно 3-кратно увеличение през следващите 12-24 месеца. Изглежда, че бичият пазар е едва в третата си ининг фаза”, отбеляза той.

Правейки аналогия с бейзболен мач с неговите девет ининга, Тапиеро предполага, че възходящата траектория на Биткойн ще се запази за значителен период от време. Въпреки че признава вероятността от ценови колебания, той насърчава инвеститорите да възприемат HODL манталитета, като препоръчва да не се продава по време на временни ценови спадове.

В момента сме в третия ининг на този бичи пазар на Биткойн, като предстоят поне още 12-24 месеца на възходяща инерция. Нека не обръщаме внимание на краткосрочните колебания. Това е HODL сезонът“, подчерта той.

Забележително е, че преди това Тапиеро беше характеризирал бичия пазар на Биткойн като намиращ се във втория ининг.

Бих изразил по-голяма загриженост, ако бяхме по-близо до седмия или осмия ининг. Макар че консенсусът за бичи пазар на ниво 75%-80% представлява известно предизвикателство, той може просто да доведе до краткосрочна корекция. Ние сме едва в началото“, заяви той.

Въпреки че предвижда краткосрочни корекции в траекторията на цената на Биткойн по време на този цикъл, той не предвижда тя да се срине обратно до нивото от $20,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Шокираща прогноза за хонконгските Биткойн ETF

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг даде условни разрешения на трима мениджъри на активи да започнат емитирането на спот фондове, за Биткойн и Етериум (ETF).

17.04.2024 11:00 2 мин. четене

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в безграничния потенциал на Биткойн, като подчерта значението му като инвестиция.

17.04.2024 10:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.