НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще представлява значителна част от световното богатство – Лин Олдън

септември 6, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще представлява значителна част от световното богатство – Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън очаква, че Биткойн (BTC) постепенно ще съставлява по-значителна част от световното богатство.

По време на неотдавнашно интервю с Питър Маккормак Олдън изрази убеждението си, че физическите лица все по-често ще насочват по-голяма част от ликвидната си нетна стойност към “самостоятелен, глобално преносим” дигитален актив.

Тя повдигна въпроса:

Какъв процент от нетната ви стойност бихте искали да бъде това?

Олдън предположи, че един разумен отговор може да надхвърли сегашното разпределение, което възлиза на част от 1%. Ако физическите лица обмислят да заделят 5% или дори 10% от ликвидната си нетна стойност за Биткойн, произтичащата от това пазарна капитализация на Биткойн може да стане забележително значителна.

Олдън също така направи паралел между Биткойн и традиционните валути, като заяви, че BTC непрекъснато се издига по отношение на паричната продаваемост, ликвидността и мрежовите ефекти.

Тя уточни:

[Биткойн] продължава да придобива популярност, тъй като надминава паричните бази на различни държави. Ключът е да се прецени дали токенът превъзхожда или отстъпва на тези валути като цяло. Ако оценката ви клони към превъзходство, тогава трябва да очаквате, че Биткойн ще продължи да се издига в класацията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията може да предизвика значителен скок в стойността на Биткойн (BTC).

октомври 1, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да е решеието на хиперинфлацията – Робърт Кийосаки

Известният финансов експерт и автор на бестселъра “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отново изрази своята увереност в Биткойн (BTC) и други активи като инструменти за борба с настоящата заплаха от хиперинфлация.

октомври 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.