НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще падне до $4,000 преди да се върне на $10,000

юни 24, 2018 23:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще падне до $4,000 преди да се върне на $10,000

Тъй като цената на Биткойн продължава да пада, старшият анализатор Тод Гордън сподели мнението си за текущя пазар и накъде ще отиде цената на актива.

Тод Гордън, основател на TradingAnalysis.com, се появи предаването на CNBC „Stock Draft“ на 22-ри юни, по време на което той прогнозира, че Биткойн (BTC) ще падне до 4,000 долара, преди да претърпи отскок, който ще стигне до 10,000 долара до 2019 г.

Говорейки по телефона с Тайлър Матизен от CNBC, Мелиса Лий и Мишел Карузо-Кабрера, Гордън обясни, че очаква цената на Биткойн да продължи да пада в краткосрочен план, разтърсвайки много дълги позиции в процеса. Той също така твърди, според анализът си, че около $4,000, цената ще се тласне над $10,000 до 2019 година.

Гордън също така отбеляза, че това е „много технически пазар“ и като такъв е възможно да се възстановят някои загуби скоро, като просто се имат предвид техническата страна на пазара. Той също така каза, че цената на Биткойн преживява един от най-малките си интервали между върхове и дъна, понастоящем със 17%.

„Имаше моменти, когато беше 20, 30, 40 процента [на] седмица, така че, ако съм надолу с 30% в Биткойн в момента, това не е нищо, мога да ги компенсирам за две седмици.“

Гордън посочи значителната нестабилност на пазара като основна причина за настоящия спад.

 

Той също така говори, че последната корекция е „без значение“, предвид печалбите, които Биткойн видя от 2015 г., което цитира като „красив възходящ тренд“.

Гордън не е сам в това мнение. По-рано този месец, Changpeng Zhao, главен изпълнителен директор на Binance, вторият по големина в света обмен на криптoвалута по отношение на обема на търговията, също подчерта, че цената на Биткойн не е била линейна и плоска през годините.

По време на писане на статията, Биткойн се търгува на $5,931.75, отбелязвайки спад от 3,33% през последните 24 часа според CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини