НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

СЕП. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

Известен технически и фундаментален крипто анализатор от TradingView вярва, че биткойн ще достигне нов най-висок връх (ATH) преди следващия халвинг през май 2020 г.

Анализаторът, известен в индустрията като FilbFilb, цитира "stock-to-flow" съотношението на Биткойн като ключов показател за очертаването на пътя на BTC занапред.

„Ако приемем, че няма системен шок нито чрез тежко прилагане на регулацията, нито чрез глобална рецесия, считам, че ще видим продължение на наблюдаваното до момента - Биткойн ще премине през следващия си цикъл с повишени темпове към това, което видяхме преди. Очаквам биткойн да надмине най-високата си стойност на всички времена преди халвинга. "


"Като се има предвид това, изглежда разумно, че ще наблюдаваме продължителна акумулация, което в крайна сметка ще доведе до недостиг на предлагане и до значителен скок в цената на биткойн."


Stock-to-flow съотношението на биткойн придобива все повече популярност тази година, стигайки чак до CNBC, където бе споменато от водещия Джо Кернен.

Коефициентът обикновено се използва за прогнозиране на цената на златото, като се вземе текущото му предлагане и се раздели на количеството, което се произвежда годишно.


FilbFilb казва, че биткойн цикълът, за който вярва, че е на хоризонта, ще даде на водещата криптовалута далеч повече известност и зрялост като актив. Той също така вярва, че това ще е последният параболичен бичи пазар.

„Аз твърдо вярвам, че това вероятно е последният голям "биткойн балон" и причината е, че ако Биткойн успее да реализира пазарна капитализация от трилион долара и да я поддържа без драматична регулация, той ще стъпи на световната сцена като законен запас от стойност."


"При този сценарии няма да има продажби при 85% печалба и 10x годишна възвращаемост. Ако пазарът наистина ще става по-ефективен в своя механизъм за ценообразуване, точно това трябва да се случи.

Въпреки че всичко това звучи чудесно, това до голяма степен се базира на предположения. Ако има САЩ или ЕС забрани биткойн събитие или други подобни, няма съмнение, че въздействието върху цената би било пагубно. По същия начин, ако имаше проблем с кодирането, щяхме да видим и значителен разпродажба, вероятно невъзвратимо. “

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

XRP е готов за бичи обрат срещу Биткойн

ФЕВ. 19, 2020 18:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще се премести ли Биткойн добива от Китай в Северна Америка?

ФЕВ. 19, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво ще се случи с Биткойн ако Федералният резерв на САЩ намали лихвените проценти?

Причините са много, но тази седмица Федералния резерв ще предостави подробности след срещата през Януари. Това обаче, може да има ефект върху Биткойн.  Тази новина може да дойде като изненада за мно...
ФЕВ. 19, 2020 14:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн трябва да е част от топ 5 най-големите хедж фондове

Сред първите 10 инвестиции, допринесли за успеха на тези 5, бяха технологичните акции като Facebook и Alibaba. Въпреки че беше успешна година за тези мениджъри на фондове, резултатите им можеха да ...
ФЕВ. 19, 2020 09:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света