НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн се възстанови от спада си под $30,000

ЮЛИ. 21, 2021 23:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се възстанови от спада си под $30,000

Биткойн се върна към едномесечния си диапазон на търговия в сряда, след като натискът от страна на купувачите изтласка цената обратно над $31,000.

Криптовалутата падна под $30,000 в понеделник вечерта, след като се появиха нови опити за регулаторни ограничения върху класа активи като цяло, включително заповедта за прекратяване на дейността на BlockFi от страна на прокурора на Ню Джърси.


След [пускането] на новините за BlockFi миньорите изглежда преместиха голям брой биткойни на борси за една нощ - около 32,000 биткойни, което оказва по-голям натиск от продавачите на пазара”, каза директорът на BKCoin Capital, Кевин Канг. 


Биткойн не се беше търгувал под $30,000 от спада си на 22-ри юни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Анализатор предвижда 430% скок на Етериум (ETH)

Сигнали за по-нататъшно институционално приемане може да са предизвикали ралито на пазара. BNY Mellon се присъедини към State Street и четири други банки в предлагането на подкрепа за попечителство на нова платформа за крипто търговия, Pure Digital. След доклада на Financial Times, Биткойн скочи с 10%, а Етериум с около 12%.


Бичите настроения също може да са били предизвикани от множество успешни кръгове за финансиране, свързани с крипто. Както съобщи CryptoDnes, FTX приключи рекордния за обмена кръг от $900 милиона. Това довежда платформата за търговия до оценка от $18 милиарда. И финтех фирмата Titan събра 58 милиона долара в кръг за финансиране, воден от венчър гиганта Andreessen Horowitz.


Ще бъде интересно да видим дали тази подкрепа ще задържи силата си. Ако отново има тест на подкрепата, вероятно няма да видим подобен скок и ще се изправим пред разпродажба до $23 хил.”, заяви изпълнителният директор на Cryptohopper Рууд Фелдкамп в бележка. 


“Въпреки че търговията през лятото обикновено не е толкова интересна, на пазара има много несигурност.”


Биткойн се търгува на $31,680 към момента на публикуване според данни от CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

13,820 Биткойна прехвърлени от Binance

Фирмата за анализ смята, че това е най-голямото изтегляне на BTC от тази централизирана крипто борса от 19-ти април насам, когато Биткойн бе достигнал нивото от $56,000.Коментатор на туита, който пред...
ЮЛИ. 28, 2021 17:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан предполагаемо ще позволят на банките да обработват крипто плащания

Няколко банки в Казахстан скоро ще бъдат официално одобрени да обслужват компании и бизнеси, осигуряващи експозиция към криптовалути като Биткойн (BTC), съобщи местният новинарски канал Khabar 24 в не...
ЮЛИ. 28, 2021 21:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще достигне $1 милион до по-малко от 10 години - Digital Assets Data

На 11-ти януари NYDIG обяви, че е придобил Digital Assets Data, който е съоснован през 2018 г. от братята Майк и Райън Алфред, предоставящ мощна платформа за данни и проучвания за предоставяне на инфо...
ЮЛИ. 28, 2021 19:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

3 важни фактора повишиха цената на Биткойн до над $40,000

По-специално, в този доклад изследователите са анализирали обективни събития и причини, поради които цената на първата криптовалута е пробила границата от 40,000 долара.Настъпиха три основни събития. ...
ЮЛИ. 28, 2021 12:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света