НАЧАЛО Биткойн

Биткойн се възстанови от спада си под $30,000

21.07.2021 23:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се възстанови от спада си под $30,000

Биткойн се върна към едномесечния си диапазон на търговия в сряда, след като натискът от страна на купувачите изтласка цената обратно над $31,000.

Криптовалутата падна под $30,000 в понеделник вечерта, след като се появиха нови опити за регулаторни ограничения върху класа активи като цяло, включително заповедта за прекратяване на дейността на BlockFi от страна на прокурора на Ню Джърси.

След [пускането] на новините за BlockFi миньорите изглежда преместиха голям брой биткойни на борси за една нощ – около 32,000 биткойни, което оказва по-голям натиск от продавачите на пазара”, каза директорът на BKCoin Capital, Кевин Канг. 

Биткойн не се беше търгувал под $30,000 от спада си на 22-ри юни.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Анализатор предвижда 430% скок на Етериум (ETH)

Сигнали за по-нататъшно институционално приемане може да са предизвикали ралито на пазара. BNY Mellon се присъедини към State Street и четири други банки в предлагането на подкрепа за попечителство на нова платформа за крипто търговия, Pure Digital. След доклада на Financial Times, Биткойн скочи с 10%, а Етериум с около 12%.

Бичите настроения също може да са били предизвикани от множество успешни кръгове за финансиране, свързани с крипто. Както съобщи CryptoDnes, FTX приключи рекордния за обмена кръг от $900 милиона. Това довежда платформата за търговия до оценка от $18 милиарда. И финтех фирмата Titan събра 58 милиона долара в кръг за финансиране, воден от венчър гиганта Andreessen Horowitz.

Ще бъде интересно да видим дали тази подкрепа ще задържи силата си. Ако отново има тест на подкрепата, вероятно няма да видим подобен скок и ще се изправим пред разпродажба до $23 хил.”, заяви изпълнителният директор на Cryptohopper Рууд Фелдкамп в бележка. 

“Въпреки че търговията през лятото обикновено не е толкова интересна, на пазара има много несигурност.”

Биткойн се търгува на $31,680 към момента на публикуване според данни от CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Питър Шиф се подигра с Биткойн халвинга, твърдейки, че хората ще загубят 50% от парите си

Крипто критикът Питър Шиф критикува Биткойн ентусиастите след последното халвинг събитие, като намекна, че финансовите им авоари скоро може да се намалят наполовина.

20.04.2024 9:56 1 мин. четене

Ето колко изхарчиха Биткойн потребителите в такси за халвинг блока

По време на халвинга през 2024 г. Биткойн потребителите поставиха нов рекорд, като платиха приблизително $2.4 милиона под формата на транзакционни такси за последния халвинг блок.

20.04.2024 9:29 1 мин. четене

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

20.04.2024 7:00 1 мин. четене

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.