НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Santiment отправя предупреждение към инвеститорите

април 1, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Santiment отправя предупреждение към инвеститорите

Фирма за криптоанализи изрази загриженост за инвеститорите в Биткойн заради големите китови транзакции, които се случиха през последния месец.

Santiment отбеляза, че петте най-големи транзакции с Биткойн през 2023 г. са се случили през март, като най-големият трансфер е на стойност приблизително $564 милиона.

Маркетинговият директор на платформата за анализи Брайън Куинливан е предположил в блог публикация, че размерът на тези транзакции, съчетан с намаляването на популацията на китовете и акулите в Биткойн, може да сочи, че значителни субекти осигуряват печалбите си.

Той съветва да бъдат предпазливи онези, които се надяват Биткойн да надхвърли $35,000, особено като се има предвид прибирането на печалби и опасенията за пик след възстановяването на BTC със 70%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Устойчив добив на Биткойн: Намаляване на въглеродния отпечатък


Куинливан представи и графика, разкриваща спад в съотношението на предлагането на Биткойн, държано от акули и китове, което показва постепенния ефект от прибирането на печалби.

Тези тенденции в поведението на китовете, съчетани с настоящите пазарни условия, предполагат, че предпазливостта е оправдана за инвеститорите в Биткойн.

Понастоящем Биткойн се търгува на цена от $28,404 като през последните 24 часа се е наблюдава ръст от около 1.8%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.