НАЧАЛО Биткойн

Биткойн на ръба на най-големият бичи пазар в историята според анализатор

ноември 12, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн на ръба на най-големият бичи пазар в историята според анализатор

Биткойн (BTC) наскоро надхвърли границата от $37,000, отбелязвайки най-високата си стойност от 18 месеца насам.

Този скок се подхранва от нарастващия оптимизъм по отношение на потенциалното одобрение от страна на регулаторните органи на първия по рода си спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF). 

Настоящото рали предизвика спекулации, основани на исторически данни, които предполагат вероятност от значителен бичи поход за криптовалутата.

В неотдавнашна публикация в X (Twitter) на 10 ноември, крипто аналитик, познат като “el_crypto_prof” изрази мнение, че Биткойн е готов за най-големия бичи пазар в историята, опирайки се на исторически показатели.

Забележително е, че M-Chart сигнализира за рядък сигнал за покупка – явление, наблюдавано само веднъж досега, преди около осем години. Освен това изкачването на Биткойн над линията SMA 20 се счита за важен етап.

Анализаторът тълкува сближаването на тези показатели като потенциална индикация за най-значителната бичи серия в историята на Биткойн, подчертавайки очакваното навлизане на институционални инвеститори на пазара:

Този индикатор показва сигнал за покупка на М-графиката на $BTC, което се е случвало само веднъж досега, и то преди 8 ГОДИНИ… Една от причините, поради които вярвам, че сме изправени пред най-голямата бичи серия в историята. Институциите са тук.

Въпреки оптимистичните перспективи някои сегменти на крипто пазара предупреждават, че одобрението на ETF не гарантира незабавно рали за Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн премина $41,000 – защо крипто пазарът е на зелено днес?

Биткойна, който достигна годишен връх от $41,700, с което олатилният криптопазар привлече широко внимание както от страна на инвеститори, така и от страна на ентусиасти и анализатори.

декември 4, 2023 9:00 2 мин. четене

БРИКС, Биткойн и злато – предстои тежка година за долара

През изминалата година Съединените щати бяха изправени пред сериозни икономически предизвикателства, борейки се с инфлацията и стремейки се да стабилизират финансовото си състояние в условията на глобални колебания.

декември 4, 2023 8:00 3 мин. четене

Биткойн проби над $40,000 след 6% скок на цената през последната седмица

Биткойн (BTC) продължава бичия си тренд, покорявайки едно след друго ключови нива и отразявайки оптимизма на инвеститорите.

декември 4, 2023 0:46 2 мин. четене

Добър момент ли са коледните празници за покупка на Биткойн според милиардера Тим Дрейпър

Тъй като през април 2024 г. предстои халвинг на Биткойн (BTC), в съчетание с потенциалното понижение на лихвените проценти в САЩ и вероятната поява на спот Биткойн ETF, има очевидни катализатори, които стимулират развитието на активът.

декември 3, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.