НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Ще продължи ли подема и през ноември?

ноември 3, 2023 20:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Ще продължи ли подема и през ноември?

През октомври 2023 г. Биткойн показа бичо движение на цената, давайки лъч надежда на инвеститорите на фона на продължителния мечи пазар, който отбеляза един от най-дългите спадове в историята на криптовалутите.

Въпросът, който вълнува мнозина, е дали тази положителна тенденция ще продължи и през ноември. Едно задълбочено проучване на текущото състояние на блокчейна дава ценни сведения за това какво можем да очакваме през втория месец на последното тримесечие на 2023 г.

Известният крипто аналитик “Moustache” наскоро сподели туит в X (Twitter), хвърляйки светлина върху забележително развитие, касаещо водещата криптовалута.

Според туита индексът на истинската сила (TSI) на BTC разкрива бичи модел на дневната си графика. За тези, които не са запознати, TSI служи като технически индикатор за инерция, използван за идентифициране на тенденции и потенциални обръщания.

В исторически план винаги, когато ТСОС е показвал бичи кросоувър, той е бил последван от параболичен скок. Ето защо изглежда, че има разумна вероятност BTC да продължи бичия си импулс през предстоящия месец.

Въпреки това, докато пазарните индикатори рисуват положителна картина за монетата, по-внимателното разглеждане на дневната ѝ графика представя контрастен разказ. Цената на BTC вече е пробила и се е потопила под горния праг на лентите на Болинджър, което сигнализира за мечи сигнал.

Освен това нейният индекс на относителна сила (RSI) показва състояние на свръхпокупка, което може да окаже допълнителен натиск за продажба на монетата.

След стабилното възходящо движение Chaikin Money Flow (CMF) на BTC регистрира незначителен спад. Освен това дивергенцията на MACD (Moving Average Convergence) на Биткойн загатна за възможността за мечи кросоувър през следващите дни, което увеличава вероятността от спад на цената в близко бъдеще.

Като се имат предвид всички разгледани фактори, ще бъде интригуващо да наблюдаваме посоката, в която ще се развие цената на BTC през следващите седмици.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

БРИКС, Биткойн и злато – предстои тежка година за долара

През изминалата година Съединените щати бяха изправени пред сериозни икономически предизвикателства, борейки се с инфлацията и стремейки се да стабилизират финансовото си състояние в условията на глобални колебания.

декември 4, 2023 8:00 3 мин. четене

Биткойн проби над $40,000 след 6% скок на цената през последната седмица

Биткойн (BTC) продължава бичия си тренд, покорявайки едно след друго ключови нива и отразявайки оптимизма на инвеститорите.

декември 4, 2023 0:46 2 мин. четене

Добър момент ли са коледните празници за покупка на Биткойн според милиардера Тим Дрейпър

Тъй като през април 2024 г. предстои халвинг на Биткойн (BTC), в съчетание с потенциалното понижение на лихвените проценти в САЩ и вероятната поява на спот Биткойн ETF, има очевидни катализатори, които стимулират развитието на активът.

декември 3, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн биковете срещу мечките през 2024 г. – кой ще надделее?

В очакване на потенциален подем на пазара инвеститорите често се потапят в преобладаващия разказ, като понякога пренебрегват значението на обмислянето на алтернативни сценарии.

декември 3, 2023 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.