НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Президентът на Ел Салвадор се срещна с Кати Ууд от Ark Invest

29.05.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Президентът на Ел Салвадор се срещна с Кати Ууд от Ark Invest

Президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле, който прие Биткойн като законна валута в своята нация, наскоро се срещна с Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, известен привърженик на криптовалутата.

Дискусията беше съсредоточена върху използването на Биткойн за подмладяване на икономиката на Ел Салвадор и привличане на международни инвеститори.

Това партньорство между Букеле и Ууд е настроено да засили интеграцията на Биткойн в Ел Салвадор, с цел да утвърди страната като основен играч в глобалния пейзаж на блокчейн и криптовалутите. Инициативата се стреми да превърне Ел Салвадор в център за крипто иновации.

След срещата им Ууд сподели прозренията си в социалните медии, като изрази признателността си за представянето на президента Букеле. Тя похвали Биткойн инициативата на Букеле и прогнозира, че постоянната употреба на BTC може потенциално да умножи БВП на Ел Салвадор десет пъти през следващите пет години.

Освен това Ууд разкри, че президентът Букеле се интересува от включването на образователната програма на ARK Invest, ARK Educate, в училищата на Ел Салвадор. Тази програма се фокусира върху напредъка в технологиите, включително роботика, съхранение на енергия, изкуствен интелект, блокчейн и мултиомика.

Ууд описа Букеле като изключително информиран и воден от ясна визия, отбелязвайки широката му популярност не само в Ел Салвадор, но и в Латинска Америка, Испания и Португалия. Тя подчерта колко е важно да се обръща внимание на неговото лидерство и инициативи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Следващата акция, която може да достигне $1 трилион според Bank of America

В четвъртък се появиха спекулации от Bank of America, че Broadcom може да бъде следващият актив на фондовия пазар с оценка от $1 трилион.

15.06.2024 7:30 2 мин. четене

Байдън може да изгуби президентските избори според Марк Кюбан – ето защо

Въпреки че администрацията на Байдън се ориентира към крипто индустрията, силните страни в бизнеса остават недоволни от прекрачването на границата, което се прави от председателя на SEC Гари Генслер по различни въпроси, свързани с крипто сегмента.

15.06.2024 7:00 2 мин. четене

Инвестициите в крипто надминаха $1 милиард през май

Според данни на KuCoin през май на крипто пазара са направени инвестиции за над $1 милиард, въпреки че е отбелязан лек спад в сравнение с предходния месец.

15.06.2024 6:30 2 мин. четене

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.