НАЧАЛО Други

Биткойн още не е стигнал дъното и вероятно предстои корекция според топ трейдър

септември 24, 2023 21:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн още не е стигнал дъното и вероятно предстои корекция според топ трейдър

Опитен трейдър, който точно определи дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., сега очаква по-нататъшен спад за водещата криптовалута.

Използвайки псевдонима “Bluntz“, този анализатор предположи, че BTC може би наскоро е формирал мечи модел с по-ниски височини, като се има предвид неуспехът му да преодолее нивото на съпротива от $27,000 миналата седмица.

Според него в момента BTC преминава през ABC корективна фаза, която потенциално може да доведе Биткойн до шестмесечно дъно от приблизително $23,800.

Той твърди:

Не вярвам, че все още сме достигнали “дъното”, защото цялостната структура не ми изглежда задоволителна. Мисля, че първо трябва окончателно да пробием дъното от $24,800, а последните 39 дни на ценово движение може да са част от по-голяма странична корекция.

В момента имам заложени някои инвестиции, но те са предимно в стабилни монети и може да се каже, че съм в режим на изчакване.

Bluntz е добре известен привърженик на теорията на вълните на Елиът – усъвършенствана методология за технически анализ, която се стреми да прогнозира бъдещи движения на цените чрез наблюдение на психологията на тълпата, често изразена във вълни.

Според тази теория един бичи актив може да претърпи корекция на ABC, преди евентуално да възобнови възходящия си тренд.

Освен това трейдъртъ следи отблизо представянето на големи технологични компании като Microsoft (MSFT), Apple (AAPL) и Nvidia (NVDA). Според него тези три видни технологични структури показват потенциални сигнали за мечи обрат на тримесечната графика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Дългът на САЩ скочи с още $240 милиарда – Робърт Кийосаки отправи предупреждение за икономиката

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, подчерта неотложната заплаха от нарастващия американски дълг, който само през ноември е нараснал с $240 милиарда.

декември 10, 2023 18:00 1 мин. четене

10 американски милиардера, които станаха още по-богати през 2023 година

Богатството на милиардерите нарасна значително през тази година благодарение на процъфтяващия фондов пазар, който се характеризира с над 20-процентно увеличение на индекса S&P 500 и над 50-процентно увеличение на Nasdaq 100 от началото на годината.

декември 10, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.