НАЧАЛО Биткойн

Биткойн още е в бичи тренд, въпреки скорошната корекция

ноември 16, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн още е в бичи тренд, въпреки скорошната корекция

Анализатор на криптовалути, известен с точните си прогнози за Биткойн (BTC), остава оптимист за потенциала на дигиталната валута за значителен ръст въпреки неотдавнашния ѝ спад.

Credible Crypto” предположи, че Биткойн може да е във финалните етапи на корективно движение в рамките на четвъртата си вълна. Д

Според анализа на Credible Crypto изглежда, че Биткойн приключва структурата на основната си четвърта вълна, като формира модел на възходящ триъгълник на по-кратките времеви рамки:

Съществува вероятност да се оформи като възходящ триъгълник. Този сценарий се подрежда добре, тъй като триъгълниците често се появяват по време на вълна четири. Той може да наподобява консолидация под формата на възходящ триъгълник, последвана от скок нагоре. Това изглежда е настоящият сценарий…

Credible Crypto използва теорията на вълните на Елиът в техническия анализ – методология, която предвижда бъдещи ценови действия чрез проследяване на психологията на тълпата, отразена във вълновите модели. Според тази теория бичи актив преминава през петвълново рали, като вълни едно, три и пет имат възходящ тренд, докато вълни две и четири предполагат фази на консолидация.

Прегледът на графиката на анализатора показва, че пробив над нивото от $38,000 може да означава приключване на четвъртата вълна, което потенциално ще тласне BTC към цел от около $44,000.

Анализаторът също така подчерта, че неотдавнашното отдръпване до нивото при $35,000 значително намали открития интерес към Биткойн, което показва намаляване на неизплатените фючърсни договори за BTC. Credible Crypto вярва, че с намаляването на прекомерния ливъридж Биткойн сега е позициониран за възходяща траектория.

Станахме свидетели на значително количество ликвидация – най-голямото от началото на ралито. Това е най-голямата ликвидация, която сме наблюдавали, откакто беше на ниво от $25,000. Откритият интерес е напълно изтрит. Като се има предвид значителният възходящ тренд, няма голяма полза от по-нататъшно движение на цената надолу. Очаквайте агресивно купуване на пониженията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн може да се изстреля до $125,000 още следващата година според ново проучване

Биткойн постоянно се приближава към дългоочакваното четвърто халвинг събитие, което е планирано за 17 април 2024 г.

декември 2, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн скочи до $39,000 след изявление на председателя на Федералния резерв

Биткойн се издигна до невиждани от май 2022 г. висоти, яхнал вълна от ентусиазъм в отговор на последните забележки на Федералния резерв относно инфлацията.

декември 1, 2023 20:31 2 мин. четене

Спящ Биткойн кит прехвърли близо $140 милиона

Крипто общността наскоро стана свидетел на значимо събитие: Биткойн кит, неактивен в продължение на почти четири години, отново излезе на пазара.

декември 1, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.