НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Очаква се спад в краткосрочен план, последван от значителен подем – Лин Алдън

ноември 18, 2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Очаква се спад в краткосрочен план, последван от значителен подем – Лин Алдън

Макроикономическият коментатор и автор Лин Олдън изрази бичи настроения за траекторията на Биткойн (BTC) през следващите месеци.

В неотдавнашно интервю с Дейвид Лин тя споделя перспектива, предвиждаща забележително поскъпване на стойността на Биткойн през следващите две години. Олдън подчертава силната си убеденост в тази възходяща тенденция, обусловена от намаляването на предлагането и относително стабилното търсене, което според нея ще се отрази положително на цената.

Що се отнася до краткосрочните прогнози, Олдън призна, че е възможно да има низходящи движения или период на търговия в диапазон. Тя подчерта и неотдавнашния бърз скок в стойността на Биткойн, предлагайки сценарии, при които той може да претърпи 20% спад, да тества отново нивото на пробив от $31,000 или да се търгува в рамките на волатилен диапазон за около три месеца.

Олдън очаква потенциални бичи катализатори за Биткойн през следващите месеци. Тя посочи, че халвингът на Биткойн, планиран за през пролетта на 2024 г. ще намали значително броя на новогенерираните монети на всеки 10 минути, създавайки шок в предлагането.

Освен това тя смята, че ако спот Биткойн борсово търгуваният фонд (ETF) получи одобрение, така криптовалутата ще получи подкрепа от големи структури като BlackRock, което може да стимулира допълнително търсене. Олдън вярва, че това одобрение би могло да осигури достъпен път за навлизане на пазара на трилиони долари в блокиран капитал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.